SOS βενζινοπωλών για την τιμή των καυσίμων: “Βάλτε επιδότηση στην αντλία”

    Ημερομηνία:

    Εκκληση στην κυβέρνηση να επαναφέρει την επιδότηση στην αντλία για τα καύσιμα απευθύνουν οι επαγγελματίες του κλάδου των βενζινοπωλών.

    Με τη μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης να φτάνει πλέον στα 2,10 και με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για ακόμα μεγαλύτερη αύξηση τις επόμενες ημέρες, οι πολίτες αντιμετωπίζουν και πάλι πολύ μεγάλα προβλήματα να ανεφοδιάσουν τα οχήματά τους.

    Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Αντέννα, η μέση τιμή ανέβηκε κατά 6 λεπτά μόλις σε μία εβδομάδα. Εν τω μεταξύ οι τιμές είναι, όπως πάντα, πιο “τσιμπημένες” στην ελληνική επαρχία με χαρακτηριστική την περίπτωση της Μαγνησίας όπου η αμόλυβδη στοιχίζει πλέον 2,50.

    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή της αμόλυβδης ξεπέρασε και πάλι αυτή του ντίζελ ενώ πριν από μερικές ημέρες συνέβαινε το αντίθετο.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 7 βραδινές συνήθειες των ανθρώπων που δεν έχουν αυτοπειθαρχία και κίνητρο

    Οι περισσότεροι θεωρούμε το ξεκίνημα της ημέρας ως το...

    Ντοματόσουπα με κριθαράκι και φακές: Μια συνταγή από την cucina povera

    Την αξία, τη θρεπτικότητα και τις μεσογειακές ρίζες της cucina povera, έφερε ξανά...
    Best Shop