SOS βενζινοπωλών για την τιμή των καυσίμων: “Βάλτε επιδότηση στην αντλία”

    Ημερομηνία:

    Εκκληση στην κυβέρνηση να επαναφέρει την επιδότηση στην αντλία για τα καύσιμα απευθύνουν οι επαγγελματίες του κλάδου των βενζινοπωλών.

    Με τη μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης να φτάνει πλέον στα 2,10 και με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για ακόμα μεγαλύτερη αύξηση τις επόμενες ημέρες, οι πολίτες αντιμετωπίζουν και πάλι πολύ μεγάλα προβλήματα να ανεφοδιάσουν τα οχήματά τους.

    Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Αντέννα, η μέση τιμή ανέβηκε κατά 6 λεπτά μόλις σε μία εβδομάδα. Εν τω μεταξύ οι τιμές είναι, όπως πάντα, πιο “τσιμπημένες” στην ελληνική επαρχία με χαρακτηριστική την περίπτωση της Μαγνησίας όπου η αμόλυβδη στοιχίζει πλέον 2,50.

    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή της αμόλυβδης ξεπέρασε και πάλι αυτή του ντίζελ ενώ πριν από μερικές ημέρες συνέβαινε το αντίθετο.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Και στην Πάτρα όπως και στην υπόλοιπη χώρα, οι τιμές των κατοικιών αυξήθηκαν

    Και στην Πάτρα όπως και στην υπόλοιπη χώρα, οι...

    ΑΧΑΪΑ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ 4 άνδρες και γυναίκες! Επεσαν πυροβολισμοί! Ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία – ΦΩΤΟ

    Απίστευτο συμβάν στο Αίγιο με πρωταγωνιστές 3 άνδρες και...

    ΠΑΤΡΑ: Η φυλλωσιά… καλύπτει το ΣΤΟΠ

    Δεν είναι η πρώτη φορά που φυλλωσιά από δένδρο…...

    ΠΑΤΡΑ: Η κατάντια της Πλατείας στην Ανθούπολη

    Αυτή είναι η εικόνα στη μοναδική πλατεία της Ανθούπολης...