Σοβαρό τροχαίο στην παλαιά οδό Κορίνθου-Πατρών: Οδηγός μοτοσυκλέτας έφερε τούμπες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

    Ημερομηνία:

    Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην παλιά οδό Κορίνθου-Πατρών, εκεί που ο οδηγός μοτοσυκλέτας έχασε τον έλεγχο της, καθώς είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να φέρει τούμπες.

    Ο οδηγός, σύμφωνα με το korinthostv, «προσγειώθηκε» στο οδόστρωμα επί της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου Πατρών, στην περιοχή Αγιαννιώτικα Κορίνθου.

    Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο και περιπολικά της Τροχαίας Κορίνθου. Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

    Ο δρόμος στο σημείο γέμισε με χώμα, λόγω του ότι ο οδηγός σύρθηκε για αρκετά μέτρα, με αστυνομικούς και πολίτες να καθαρίζουν το οδόστρωμα με φτυάρια. Στο σημείο, όπως είπαν πολίτες, δεν έχει φωτισμό και πρέπει να μεριμνήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο σημείο αυτό, τοποθετώντας κολόνες φωτισμού και προστατευτικές μπάρες.

    Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου. Η μηχανή απομακρύνθηκε από το σημείο με οδική βοήθεια.

    Σοβαρό τροχαίο στην παλαιά οδό Κορίνθου-Πατρών: Οδηγός μοτοσυκλέτας έφερε τούμπες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σοβαρό τροχαίο στην παλαιά οδό Κορίνθου-Πατρών: Οδηγός μοτοσυκλέτας έφερε τούμπες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Madalina Ghenea με sexy μαύρο bodysuit

    Η Madalina Ghenea μας δείχνει το αψεγάδιαστο κορμί της...

    Θρίλερ στο Ελληνικό: Νέες πληροφορίες για την οικιακή βοηθό της οικογένειας – Και τρίτη γυναίκα εμπλέκεται στην υπόθεση

    Συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από τους τρεις θανάτους της οικογένειας...

    Κλάδος αυτοκινήτου: Υποχρεωτικό το ψηφιακό πελατολόγιο από 1η Ιουλίου – Τι αλλάζει για συνεργεία και εμπόρους

    Από την 1η Ιουλίου 2025, οι επιχειρήσεις στον κλάδο του αυτοκινήτου θα...