«Σούσι» από τη Δυτική Ελλάδα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Έναν πρωτότυπο τρόπο ανάδειξης των προϊόντων και αλιευμάτων της Δυτικής Ελλάδος επέλεξε η Περιφέρεια, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη ΔΕΘ. Συγκεκριμένα, χθες όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο 17, stand 5, παρακολούθησαν το πιο μοναδικό μαγειρικό session που “πάντρεψε” τον αλιευτικό πλούτο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την ιαπωνική κουζίνα. Το nori στα maki rolls αντικαταστάθηκαν από αμπελόφυλλα και “γέμισαν” με λαβράκι από την λιμνοθάλασσα του Κοτυχίου, τo inside out παρασκευάστηκε με γαριδάκι Ψαθοπύργου, τα nigiri έγιναν με χέλι από το Μεσολόγγι και τσιπούρα από το Αιτωλικό, ενώ οι πέστροφες του Πλανητέρου Καλαβρύτων “κόπηκαν” σε sashimi.

    Όσοι το έζησαν και το γεύτηκαν είχαν σίγουρα μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Σύσκεψη με Κυρανάκη για το τρένο! Δίπλα του ο Πελετίδης – φωτο

    Στην Πάτρα βρίσκεται ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης,...

    Στην Αθήνα η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Αφοδράριστη γραφή» της Πηνελόπης Αλιβιζάτου – φωτο

    Την Τετάρτη 10 Δεκέμβρη έγινε στην Αθήνα η παρουσίαση...

    Πάτρα: Αυτά είναι τα δύο δημοτικά σχολεία στα οποία κινδυνεύουν μαθητές – φωτο

    2ο και 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Μεγάλος κίνδυνος για σοβαρό τραυματισμό...