«Σούσι» από τη Δυτική Ελλάδα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Έναν πρωτότυπο τρόπο ανάδειξης των προϊόντων και αλιευμάτων της Δυτικής Ελλάδος επέλεξε η Περιφέρεια, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη ΔΕΘ. Συγκεκριμένα, χθες όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο 17, stand 5, παρακολούθησαν το πιο μοναδικό μαγειρικό session που “πάντρεψε” τον αλιευτικό πλούτο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την ιαπωνική κουζίνα. Το nori στα maki rolls αντικαταστάθηκαν από αμπελόφυλλα και “γέμισαν” με λαβράκι από την λιμνοθάλασσα του Κοτυχίου, τo inside out παρασκευάστηκε με γαριδάκι Ψαθοπύργου, τα nigiri έγιναν με χέλι από το Μεσολόγγι και τσιπούρα από το Αιτωλικό, ενώ οι πέστροφες του Πλανητέρου Καλαβρύτων “κόπηκαν” σε sashimi.

    ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
    DEAR SANTA – COFFEE ISLAND
    Όσοι το έζησαν και το γεύτηκαν είχαν σίγουρα μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κέιτ Μίντλετον: O καρκίνος της είναι σε ύφεση. Αυτό δε σημαίνει ότι θεραπεύτηκε

    Η Κέιτ Μίντλετον, μετά από την πρόσφατη επίσκεψη της στο...

    Δεύτερο σοβαρό ατύχημα με ασανσέρ σε νοσοκομείο

    Το νέο σοβαρό συμβάν με ασανσέρ έγινε στο Νοσοκομείο...

    Line sitters: Αυτό είναι το νέο… επάγγελμα που κάνει θραύση

    Κάποτε θα έμοιαζε σαν αστείο. Ωστόσο στην εποχή της...

    Παπάς τράκαρε με δέντρο ενώ τσακωνόταν με την παπαδιά

    Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα τις πρώτες πρωινές...
    Best Shop