«Σούσι» από τη Δυτική Ελλάδα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Έναν πρωτότυπο τρόπο ανάδειξης των προϊόντων και αλιευμάτων της Δυτικής Ελλάδος επέλεξε η Περιφέρεια, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη ΔΕΘ. Συγκεκριμένα, χθες όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο 17, stand 5, παρακολούθησαν το πιο μοναδικό μαγειρικό session που “πάντρεψε” τον αλιευτικό πλούτο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την ιαπωνική κουζίνα. Το nori στα maki rolls αντικαταστάθηκαν από αμπελόφυλλα και “γέμισαν” με λαβράκι από την λιμνοθάλασσα του Κοτυχίου, τo inside out παρασκευάστηκε με γαριδάκι Ψαθοπύργου, τα nigiri έγιναν με χέλι από το Μεσολόγγι και τσιπούρα από το Αιτωλικό, ενώ οι πέστροφες του Πλανητέρου Καλαβρύτων “κόπηκαν” σε sashimi.

    Όσοι το έζησαν και το γεύτηκαν είχαν σίγουρα μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φλωρίδης για οπλοκατοχή: Όποιος παραδώσει οικειοθελώς παράνομα όπλα, θα τη γλιτώσει

    Για ζητήματα που αφορούν το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Δικαιοσύνης,...

    σπιράλ: «Συμμετοχική Δημοκρατία – Όταν οι πολίτες γίνονται πρωταγωνιστές»

    Εκδήλωση της Ομάδας Εργασίας "Ανθρώπινοι Πόροι" του σπιράλ στο...

    Αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Πατρών – φωτό

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, για...

    Δόμνα Μιχαηλίδου: Τι έρχεται σε στέγη, ΑμεΑ και παιδική προστασία

    Τις τελευταίες παρεμβάσεις της κυβέρνησης σε τρία κρίσιμα μέτωπα,...