«Σούσι» από τη Δυτική Ελλάδα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Έναν πρωτότυπο τρόπο ανάδειξης των προϊόντων και αλιευμάτων της Δυτικής Ελλάδος επέλεξε η Περιφέρεια, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη ΔΕΘ. Συγκεκριμένα, χθες όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο 17, stand 5, παρακολούθησαν το πιο μοναδικό μαγειρικό session που “πάντρεψε” τον αλιευτικό πλούτο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την ιαπωνική κουζίνα. Το nori στα maki rolls αντικαταστάθηκαν από αμπελόφυλλα και “γέμισαν” με λαβράκι από την λιμνοθάλασσα του Κοτυχίου, τo inside out παρασκευάστηκε με γαριδάκι Ψαθοπύργου, τα nigiri έγιναν με χέλι από το Μεσολόγγι και τσιπούρα από το Αιτωλικό, ενώ οι πέστροφες του Πλανητέρου Καλαβρύτων “κόπηκαν” σε sashimi.

    Όσοι το έζησαν και το γεύτηκαν είχαν σίγουρα μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Το «ευχαριστώ» Μπούρα σε Αλεξοπούλου για τη χρηματοδότηση του Πανεπιστημίου

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το «ευχαριστώ» του Πρύτανη του Πανεπιστημίου...

    Παράξενα facts για τον οργασμό, που ίσως δεν γνωρίζατε

    Σκέφτεστε ποτέ την επιστήμη πίσω από τον οργασμό; Μάλλον όχι,...

    Ξέρετε πόσα χρόνια «κρύβει» το συχνό σεξ;

    Η υγιής σεξουαλική ζωή, ιδιαίτερα καθώς τα χρόνια περνούν,...