«Σούσι» από τη Δυτική Ελλάδα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Έναν πρωτότυπο τρόπο ανάδειξης των προϊόντων και αλιευμάτων της Δυτικής Ελλάδος επέλεξε η Περιφέρεια, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη ΔΕΘ. Συγκεκριμένα, χθες όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο 17, stand 5, παρακολούθησαν το πιο μοναδικό μαγειρικό session που “πάντρεψε” τον αλιευτικό πλούτο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την ιαπωνική κουζίνα. Το nori στα maki rolls αντικαταστάθηκαν από αμπελόφυλλα και “γέμισαν” με λαβράκι από την λιμνοθάλασσα του Κοτυχίου, τo inside out παρασκευάστηκε με γαριδάκι Ψαθοπύργου, τα nigiri έγιναν με χέλι από το Μεσολόγγι και τσιπούρα από το Αιτωλικό, ενώ οι πέστροφες του Πλανητέρου Καλαβρύτων “κόπηκαν” σε sashimi.

    Όσοι το έζησαν και το γεύτηκαν είχαν σίγουρα μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μπορείς να αγοράσεις και να συντηρήσεις ένα κάστρο; Μεσαιωνικά φρούρια βγαίνουν προς πώληση, αλλά… δεν είναι όλα τόσο απλά

    Το να αγοράσεις ένα κάστρο ακούγεται σαν επιπολαιότητα, παρορμητισμός...

    Έτσι θα μοιάζουν οι άνθρωποι σε 800 χρόνια

    Η τεχνολογία έχει αλλάξει δραστικά την καθημερινότητά μας, αλλά πόσο μπορεί...

    Γιατί οι μαζοχιστές αναζητούν αποκρουστικές εμπειρίες;

    Πως γίνεται ένα άτομο να αντλεί απόλαυση ενώ κάποιος...

    Οι 8 τοξικές συνήθειες των γονέων που μεγαλώνουν δυστυχισμένα παιδιά

    Κανένας γονέας δεν έχει πρόθεση να μεγαλώσει παιδιά που θα είναι δυστυχισμένα και δεν...