«Σούσι» από τη Δυτική Ελλάδα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Έναν πρωτότυπο τρόπο ανάδειξης των προϊόντων και αλιευμάτων της Δυτικής Ελλάδος επέλεξε η Περιφέρεια, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη ΔΕΘ. Συγκεκριμένα, χθες όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο 17, stand 5, παρακολούθησαν το πιο μοναδικό μαγειρικό session που “πάντρεψε” τον αλιευτικό πλούτο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την ιαπωνική κουζίνα. Το nori στα maki rolls αντικαταστάθηκαν από αμπελόφυλλα και “γέμισαν” με λαβράκι από την λιμνοθάλασσα του Κοτυχίου, τo inside out παρασκευάστηκε με γαριδάκι Ψαθοπύργου, τα nigiri έγιναν με χέλι από το Μεσολόγγι και τσιπούρα από το Αιτωλικό, ενώ οι πέστροφες του Πλανητέρου Καλαβρύτων “κόπηκαν” σε sashimi.

    Όσοι το έζησαν και το γεύτηκαν είχαν σίγουρα μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έκρηξη στους Αμπελοκήπους: Ο 26χρονος είχε συλληφθεί για διαπόμπευση του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ το 2020

    Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 26χρονος, ο οποίος συνελήφθη...

    Στην Πάτρα σήμερα ο Δημήτρης Κουτσούμπας

    Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρονται τα εξής: Μπροστά στην σύσκεψη...

    ΠΑΤΡΑ: «Ο πόλεμος δεν έχει πρόσωπο γυναίκας» στο θέατρο “Οροφως”

    Νέος κύκλος παραστάσεων για το έργο της βραβευμένης με...

    Η «Γκόλφω» του Περεσιάδη, παρουσιάζεται στην Ακράτα

    Το μακρινό 1903, η «Γκόλφω» του Σπυρίδωνος Περεσιάδη, που...
    Best Shop