«Σούσι» από τη Δυτική Ελλάδα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Έναν πρωτότυπο τρόπο ανάδειξης των προϊόντων και αλιευμάτων της Δυτικής Ελλάδος επέλεξε η Περιφέρεια, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη ΔΕΘ. Συγκεκριμένα, χθες όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο 17, stand 5, παρακολούθησαν το πιο μοναδικό μαγειρικό session που “πάντρεψε” τον αλιευτικό πλούτο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την ιαπωνική κουζίνα. Το nori στα maki rolls αντικαταστάθηκαν από αμπελόφυλλα και “γέμισαν” με λαβράκι από την λιμνοθάλασσα του Κοτυχίου, τo inside out παρασκευάστηκε με γαριδάκι Ψαθοπύργου, τα nigiri έγιναν με χέλι από το Μεσολόγγι και τσιπούρα από το Αιτωλικό, ενώ οι πέστροφες του Πλανητέρου Καλαβρύτων “κόπηκαν” σε sashimi.

    Όσοι το έζησαν και το γεύτηκαν είχαν σίγουρα μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Γέμισε μαύρα πανιά ο πεζόδρομος Ηφαίστου – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

    Μαύρα πανιά κρέμασαν έξω από τα καταστήματά τους, οι...

    Κασιδιάρης: Εισαγγελική εισήγηση για την αποφυλάκιση του

    Την αποφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη εισηγείται προς το συμβούλιο πλημμελειοδικών Λαμίας...

    «Η Κόμισσα της Φάμπρικας» στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας

    «Η Κόμισσα της Φάμπρικας» των Α. Γιαλαμά- Κ. Πρεντετέρη,...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΦΩΤΟ: ΙΧ καρφώθηκε σε κολόνα

    Ένα… απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον...