«Σούσι» από τη Δυτική Ελλάδα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Έναν πρωτότυπο τρόπο ανάδειξης των προϊόντων και αλιευμάτων της Δυτικής Ελλάδος επέλεξε η Περιφέρεια, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη ΔΕΘ. Συγκεκριμένα, χθες όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο 17, stand 5, παρακολούθησαν το πιο μοναδικό μαγειρικό session που “πάντρεψε” τον αλιευτικό πλούτο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την ιαπωνική κουζίνα. Το nori στα maki rolls αντικαταστάθηκαν από αμπελόφυλλα και “γέμισαν” με λαβράκι από την λιμνοθάλασσα του Κοτυχίου, τo inside out παρασκευάστηκε με γαριδάκι Ψαθοπύργου, τα nigiri έγιναν με χέλι από το Μεσολόγγι και τσιπούρα από το Αιτωλικό, ενώ οι πέστροφες του Πλανητέρου Καλαβρύτων “κόπηκαν” σε sashimi.

    Όσοι το έζησαν και το γεύτηκαν είχαν σίγουρα μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η συνήθεια που μπορεί να τινάξει στον αέρα τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού

    Εάν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση και ψάχνετε έναν...

    Απιστία: Τα τρία ζώδια που έχουν εύκολο το… «κέρατο»

    Δίδυμοι Οι Δίδυμοι είναι πάντα το κέντρο του ενδιαφέροντος, τους...

    Οργασμός: Πόσο πολύ τον θέλουν οι γυναίκες

    Τους λόγους που οι ανδρικοί οργασμοί είναι συχνότεροι από...

    Ερευνα: Γιατί οι άνδρες δεν μιλούν για τα διαζύγιά τους;

    Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας που διεξήγαγε ο...