«Σούσι» από τη Δυτική Ελλάδα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Έναν πρωτότυπο τρόπο ανάδειξης των προϊόντων και αλιευμάτων της Δυτικής Ελλάδος επέλεξε η Περιφέρεια, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη ΔΕΘ. Συγκεκριμένα, χθες όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο 17, stand 5, παρακολούθησαν το πιο μοναδικό μαγειρικό session που “πάντρεψε” τον αλιευτικό πλούτο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την ιαπωνική κουζίνα. Το nori στα maki rolls αντικαταστάθηκαν από αμπελόφυλλα και “γέμισαν” με λαβράκι από την λιμνοθάλασσα του Κοτυχίου, τo inside out παρασκευάστηκε με γαριδάκι Ψαθοπύργου, τα nigiri έγιναν με χέλι από το Μεσολόγγι και τσιπούρα από το Αιτωλικό, ενώ οι πέστροφες του Πλανητέρου Καλαβρύτων “κόπηκαν” σε sashimi.

    DEH myHomeGasControl
    proliptikes
    Όσοι το έζησαν και το γεύτηκαν είχαν σίγουρα μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία!
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηλίας Μαμαλάκης: Έγινε παππούς για τέταρτη φορά – Η τρυφερή φωτογραφία με την εγγονή του και η αποκάλυψη για το όνομα

    Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Ηλίας Μαμαλάκης, καθώς έγινε παππούς...

    Το 1ο Grand Prix της Formula 1 ξεκινά την Κυριακή στην Αυστραλία

    Το 1ο Grand Prix του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 έρχεται την...

    Εφευρέσεις με άρωμα γυναίκας που άλλαξαν τη ζωή μας

    Παρόλο που μπορεί να μην λαμβάνουν τις ίδιες διακρίσεις...

    Τι είναι το slut-shaming; – Μία κοινωνία που στιγματίζει την σεξουαλική ελευθερία των γυναικών

    Το slut-shaming δεν είναι κάτι καινούργιο. Στο μυθιστόρημα The Scarlet Letter...