«Σούσι» από τη Δυτική Ελλάδα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Έναν πρωτότυπο τρόπο ανάδειξης των προϊόντων και αλιευμάτων της Δυτικής Ελλάδος επέλεξε η Περιφέρεια, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη ΔΕΘ. Συγκεκριμένα, χθες όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο 17, stand 5, παρακολούθησαν το πιο μοναδικό μαγειρικό session που “πάντρεψε” τον αλιευτικό πλούτο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την ιαπωνική κουζίνα. Το nori στα maki rolls αντικαταστάθηκαν από αμπελόφυλλα και “γέμισαν” με λαβράκι από την λιμνοθάλασσα του Κοτυχίου, τo inside out παρασκευάστηκε με γαριδάκι Ψαθοπύργου, τα nigiri έγιναν με χέλι από το Μεσολόγγι και τσιπούρα από το Αιτωλικό, ενώ οι πέστροφες του Πλανητέρου Καλαβρύτων “κόπηκαν” σε sashimi.

    Όσοι το έζησαν και το γεύτηκαν είχαν σίγουρα μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για γάμο; Έρευνα ανατρέπει όσα πιστεύαμε

    Το 40% των προτάσεων γάμου γίνεται στο διάστημα που...

    Αυτός ήταν ο αληθινός “Μπιλ ο Χασάπης” από τις “Συμμορίες της Νέας Υόρκης”

    Το 2002 κυκλοφόρησε η ταινία “Οι Συμμορίες της Νέας...

    Δυτική Ελλάδα: Ερχονται Βροχές και καταιγίδες – φόβοι για πλυμμύρες

    Βροχές και καταιγίδες είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού...

    Μπομπ Μάρλεϊ: 10+1 μαθήματα ζωής από τον θρύλο της ρέγκε

    Αναδείχθηκε σε έναν θρύλο της ρέγκε μουσικής, συντελώντας καθοριστικά...