σπιράλ: Περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Πέτρου Ψωμά στα Ροΐτικα

    Ημερομηνία:

    Μια πολύωρη περιοδεία στα Ροΐτικα διοργάνωσε το πρωί της περασμένης Κυριακής η δημοτική παράταξη σπιράλ. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς, συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες, βρέθηκε στην περιοχή, συναντήθηκε με δημότες και συζήτησε μαζί τους θέματα που τους απασχολούν.

    Οι επαφές έγιναν στο πλαίσιο των προεκλογικών επισκέψεων τού επικεφαλής του σπιράλ σε όλες τις περιοχές του Δήμου Πατρέων, εν όψει των δημοτικών εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου.

    Νωρίς το πρωί ο Πέτρος Ψωμάς παρακολούθησε τη θεία λειτουργία της Κυριακής του Ασώτου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και συναντήθηκε κατόπιν με δημότες στο Πνευματικό Κέντρο του ναού. Ακολούθησαν επισκέψεις στο καφενείο «Γιάννης» (του Γενναίου) και στην καφετέρια «Γραμμές» και συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες, με θαμώνες και με κατοίκους που προσήλθαν για να ενημερωθούν για το όραμα και τις προτάσεις του σπιράλ.

    Η αντιπροσωπεία του σπιράλ περιόδευσε κατόπιν σε καταστήματα και σπίτια της περιοχής των Ροϊτίκων.

    σπιράλ: Περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Πέτρου Ψωμά στα Ροΐτικα
    σπιράλ: Περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Πέτρου Ψωμά στα Ροΐτικα
    σπιράλ: Περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Πέτρου Ψωμά στα Ροΐτικα
    σπιράλ: Περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Πέτρου Ψωμά στα Ροΐτικα

    Οι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν για τοπικά ζητήματα όπως τα κενά στην τοπική οδοποιία, τα προβλήματα με τους αγωγούς των ομβρίων, η έλλειψη σύνδεσης του αποχετευτικού των Άνω Ροϊτίκων με τα Γουμενισσέικα κ.α. Κατέθεσαν επίσης την απογοήτευση τους για την αισθητική όχληση από το αντλιοστάσιο και την υποβάθμιση του χώρου μπροστά στην παραλία, ενώ έντονα ήταν και τα γενικότερα παράπονα για παραμέληση της περιοχής από τη δημοτική αρχή.

    Μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Ψωμάς, συναντήθηκε με τον πρώην Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, Αργύρη Φιλιππόπουλο, τον αυτοδιοικητικό Νέστορα της περιοχής. Ο υποψήφιος δήμαρχος είχε την ευκαιρία να εξάρει τη διαχρονική προσφορά του στον τόπο του και αξιοποίησε την ευκαιρία για να τον συμβουλευτεί και να ακούσει την άποψή του για τα θέματα που απασχολούν τους ντόπιους και την ευρύτερη περιοχή.

    Κατά την περιοδεία, τον επικεφαλής του σπιράλ συνόδευαν ο δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Στανίτσας, η Γραμματέας της παράταξης Εύα Αθανασοπούλου, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Άκια Σταμάτη και τα μέλη του σπιράλ Ελένη Γιώτη και Βιβή Λουκοπούλου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τελετή Λήξης: Το τελευταίο μεγάλο ραντεβού του Πατρινού Καρναβαλιού 2026

    Με τον πολύχρωμο, ηχηρό και δυναμικό απόηχο της Μεγάλης...

    Νεκρός και ο 9ος και τελευταίος αγνοούμενος σκιέρ στην Καλιφόρνια

    Ομάδες διάσωσης εντόπισαν και ανέσυραν νεκρό τον τελευταίο από...

    Αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής: Την Παρασκευή 27/2 η απόφαση στο Εφετείο

    Την Παρασκευή 27/2/2026 και ώρα 09.00 π.μ. θα ανακοινωθεί...

    Συντάξεις: Καμία αλλαγή στα όρια ηλικίας έως το 2027

    Η κυβερνητική στρατηγική για τη μείωση της ανεργίας και τις παρεμβάσεις στην...