Σπύρος Μπιμπίλας: Τυφλός όποιος δεν βλέπει πως μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο

    Ημερομηνία:

    Ο αγαπημένος ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αποφάσισε να φωτογραφηθεί ως “Μέγας Αλέξανδρος” εξηγώντας την οφθαλμοφανή, κατά τον ίδιο, ομοιότητα με εκείνον.

    Φλίγκος

    «Δεν το λένε μόνο όλοι πως μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο, το λέω και εγώ. Από τότε που έγινε η πρώτη μου φωτογράφιση από τον Γιώργο Μιχαηλίδη πριν από πολλά χρόνια -που αυτή η φωτογραφία ήταν σχεδόν ίδια με το προφίλ του Μεγάλου Αλεξάνδρου- όλοι είδαν ότι υπάρχει αυτή η ομοιότητα. Τώρα, όποιος δεν την βλέπει μάλλον είναι τυφλός» δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

    ICECAP

    «Ένας Έλληνας υπάρχει περίπτωση να είναι και απόγονος ανθρώπων που έζησαν στον ίδιο τόπο. Επομένως τίποτα δεν είναι παράξενο. Εμένα η μακρινή μου καταγωγή είναι από τη Χαλκιδική. Το όνομα Μπιμπίλας συναντάται μόνο εκεί. Είναι πολύ εύκολο να κάνουν διάφοροι σκωπτικά σχόλια, δεν με απασχολούν καθόλου όμως αυτά τα σχόλια» πρόσθεσε ο ίδιος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ιταλίδα τραγουδίστρια Sabrina Salerno σε αποκαλυπτική εμφάνιση  με μαύρο t-shirt

    Η Ιταλίδα τραγουδίστρια Sabrina Salerno σε αποκαλυπτική εμφάνιση  με...

    Ερευνα: Απαισιόδοξος, ανασφαλής και… δικτυωμένος ο Ελληνας του 2035

    «Ο κόσμος το 2035» είναι το θέμα της έρευνας...

    ΠΑΤΡΑ: Νέα απάτη …μέσω “ΔΕΗ”

    Νέο μπαράζ προσπάθειας εξαπάτησης ανυποψίαστων πολιτών αυτή τη φορά...

    Τι με δίδαξε η απιστία του συντρόφου μου

    Ηαπιστία σε ένα ζευγάρι θεωρείται η απόλυτη προδοσία. Δεκάδες έρευνες...