Στα 510 τα νέα κρούσματα – 391 οι διασωληνωμένοι, 47 θάνατοι

    Ημερομηνία:

    Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 510 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 142777, εκ των οποίων 52.3% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5565 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 42934 (30.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    391 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 266 (68.0%) εκ των διασωληνομένων είναι άνδρες. To 85.2%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.911 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

    GLEARNET
    Φλίγκος

    Τέλος, έχουμε 47 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 5146 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3041 (59.1%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Μητσοτάκης σε πανικό: Το ΠΑΣΟΚ γκρεμίζει το αφήγημα της ΝΔ

    Για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια εξουσίας, ο Κυριάκος...

    Πάτρα: Καθίζηση της ασφάλτου στα Ροΐτικα

    Καθίζηση στην άσφαλτο προκλήθηκε στη συμβολή των οδών Αγίου...

    Πάτρα: Ξεχειλίζουν οι κάδοι και… η αγανάκτηση!

    Ξεχείλισαν οι μπλε κάδοι της ανακύκλωσης στη συνοικία της...

    Ο ρέκορντμαν των καταδύσεων που… φοβόταν το νερό

    Όπως είχαμε γράψει στη στήλη, στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας φιλοξενείται...