Σταϊκούρας: Σε μια λωρίδα προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη από το Σαββατοκύριακο η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Νέες εκτιμήσεις για το πότε και πώς θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης που παραμένει κλειστή στο ύψος της Λάρισας έδωσε το βράδυ της Πέμπτης ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας.

    Όπως είπε στην ΕΡΤ γίνεται αγώνας δρόμου για να ανοίξει η εθνική οδός με εκτίμηση ότι θα ανοίξει το πρωί του Σαββάτου από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και την Κυριακή αντίστροφα με μία λωρίδα καθόδου.

    «Με τα σημερινά δεδομένα φαίνεται να έχει περιοριστεί στα 450 μέτρα. Αυτή τη στιγμή σε ένα ύψος περίπου 35 εκατοστών ήταν 3 χιλιόμετρα το πρόβλημα. Η προσδοκία και η εκτίμηση είναι ότι το Σάββατο το πρωί θα ανοίξει το οδικό δίκτυο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και θα επιδιώξουμε να ανοίξει την Κυριακή το πρωί κάποια λωρίδα από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα. Αλλά αυτές είναι οι εκτιμήσεις που είχαμε πριν από αυτό. Μπορεί να μεταβληθεί» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Μεταφορών.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επιμελητήριο Αχαΐας: “Στο πλευρό της Καρναβαλικής Ακαδημίας Πάτρας”

    "Στο πλευρό της Καρναβαλικής Ακαδημίας Πάτρας στέκεται το Επιμελητήριο Αχαΐας, στηρίζοντας το ταξίδι...

    ΠΑΤΡΑ: Ιδού οι 5 που συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό και απαγωγή! Πότε θα απολογηθούν

    Προθεσμία για να απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή, ζήτησαν και...

    Ο Καραγκιόζης στο Πατρινό Καρναβάλι

    Τη νέα αποκριάτικη παράσταση θα παρουσιάσει ο αγαπημένος μας...

    Αποκάλυψη Αταμάν για Κώστα Αντετοκούνμπο: «Δεν θα συνεχίσει μαζί μας, θα πάει σε άλλη ομάδα»!

    Παρελθόν θα αποτελέσει ο Κώστας Αντετοκούνμπο από τον Παναθηναϊκό,...
    Best Shop