Σταϊκούρας: Σε μια λωρίδα προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη από το Σαββατοκύριακο η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό

    Ημερομηνία:

    Νέες εκτιμήσεις για το πότε και πώς θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης που παραμένει κλειστή στο ύψος της Λάρισας έδωσε το βράδυ της Πέμπτης ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας.

    Φλίγκος

    Όπως είπε στην ΕΡΤ γίνεται αγώνας δρόμου για να ανοίξει η εθνική οδός με εκτίμηση ότι θα ανοίξει το πρωί του Σαββάτου από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και την Κυριακή αντίστροφα με μία λωρίδα καθόδου.

    ICECAP

    «Με τα σημερινά δεδομένα φαίνεται να έχει περιοριστεί στα 450 μέτρα. Αυτή τη στιγμή σε ένα ύψος περίπου 35 εκατοστών ήταν 3 χιλιόμετρα το πρόβλημα. Η προσδοκία και η εκτίμηση είναι ότι το Σάββατο το πρωί θα ανοίξει το οδικό δίκτυο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και θα επιδιώξουμε να ανοίξει την Κυριακή το πρωί κάποια λωρίδα από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα. Αλλά αυτές είναι οι εκτιμήσεις που είχαμε πριν από αυτό. Μπορεί να μεταβληθεί» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Μεταφορών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο Αίγιο οι Παπανδρέου, Γερουλάνος και στελέχη του ΠΑΣΟΚ

    Στο Αίγιο βρέθηκαν χθες το απόγευμα ο π. Πρωθυπουργός και...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν σήμερα Σάββατο 10-5-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Τον πολυαγαπημένο μας ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΓΕΩΡΓ. ΛΙΑΝΟ ΕΤΩΝ 86 Κηδεύουμε το Σάββατο 10-5-2025...

    19χρονος παρέσυρε με το αυτοκίνητο ζευγάρι Γερμανών τουριστών – Ακρωτηριάστηκε η γυναίκα

    Ανατριχιαστικό τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (09/05/2025) λίγο μετά...