Στάθης Αγγελόπουλος: «Είχα θέματα με την Άντζελα Δημητρίου – Είναι δύστροπη και αυστηρή»

    Ημερομηνία:

    Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη συνεργασία του με την «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» ο Στάθης Αγγελόπουλος.

    Φλίγκος

    Ο Στάθης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στην Άντζελα Δημητρίου και τα θέματα που είχε με την τραγουδίστρια.

    «Μία Λαίδη δεν είναι δύστροπη; Δεν είναι περίεργη; Όταν κάνεις μία συνεργασία μαζί της γίνεται πολύ αυστηρή, δεν υπάρχει διάλογος. Όλα είναι όπως τα θέλει. Η Άντζελα Δημητρίου ήταν περίεργη πάντα και στο θέμα της αφίσας και στο χρόνο στην πίστα», δήλωσε.

    Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πίκρα που του έδωσαν οι γυναίκες της ζωής του: «Όλες με ερωτεύτηκαν, αλλά δεν με αγάπησαν. Οι μητέρες των παιδιών μου με απογοήτευσαν. Εκείνες ήταν και τυχερές, έκαναν και παιδιά μαζί μου. Να μου στέλνουν αγωγές και να λένε για την καταγωγή μου;», ήταν το παράπονό του.

    Τέλος, ο Στάθης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε και στα παιδιά του. Όπως είπε, ο γιος του, Μανώλης, ασχολείται με την ποπ μουσική, ενώ η κόρη του είναι η θηλυκή έκδοση του εαυτού του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτές είναι οι ιδανικές τροφές για το καλοκαίρι! Καίνε λίπος, πρέπει να είναι πάντα στο τραπέζι ΦΩΤΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%b9%ce%b4%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ad%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%ba/

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Το σκίτσο που συγκλονίζει…

    Το σκίτσο που συγκλονίζει ο Αλβανικής καταγωγής Λεντιάν Γκόγκα...

    Κατερίνα Γιουλάκη: Η ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για τον θάνατό της – «Κατάφερε να αγαπηθεί από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

    Με ένα αφιερωματικό βίντεο τίμησε η Φίνος Φιλμ τη μνήμη της Κατερίνας...

    ΠΑΤΡΑ: ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ – Εικόνες ντροπής και μόλυνσης

    Εικόνες ντροπής στο παλιό στρατόπεδο στα Μποζαϊτικα, ακριβώς δίπλα...