ΣΤΑΘΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ: Επίθεση στον Πέτρο Ψωμά για το Καρναβάλι! “Πουθενάδες”, “τρομάρα του”, “Κάποιος Ψωμάς”, “Γκλίτσες”!

    Ημερομηνία:

    Επίθεση στον επικεφαλής του “σπιράλ” Πέτρο Ψωμά από τον δημοσιογράφο και σύμβουλο του Δημάρχου, Στάθη Κεραμιδά. Εγραψε:
    “Μια καρναβαλοπαρέα, με απύθμενο θράσος, επιδιώκει να αποκτήσει τα πνευματικά δικαιώματα του Πατρινού Καρναβαλιού, για να έχουμε, πλέον, Καρναβάλι ιδιωτών και το δήμο, δηλ. την πόλη, στο περιθώριο.
    Της παρέας αυτής, ηγείται κάποιος Ψωμάς, ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει και δήμαρχος (τρομάρα του…)
    Αυτό το παρεάκι, λοιπόν, συμμετείχε – με ευθύνη της ΚΕΔΗΠ – στην ομάδα εργασίας για τη σύνταξη φακέλου ώστε το Καρναβάλι να ενταχθεί στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά του υπ. Πολιτισμού.
    Ωστόσο, αρνήθηκε τη συμμετοχή της διευθύντριας της ΚΕΔΗΠ στη συντακτική ομάδα για να μην κατοχυρωθούν τα πνευματικά δικαιώματα στο δήμο !
    Γι αυτή τη θρασύτατη απαίτηση έκαναν θόρυβο στα τοπικά ΜΜΕ και μάλιστα βρέθηκαν κάμποσες ΄΄δημοσιογραφικές γλίτσες΄΄ που υπερασπίστηκαν την ιδέα τα πνευματικά δικαιώματα να τα έχουν ιδιώτες κι όχι ο δήμος !
    Είμαι απόλυτα βέβαιος, πως αν δεν ήταν στη διοίκηση του δήμου η ΄΄Λαική Συσπείρωση΄΄, όλοι αυτοί οι πουθενάδες θα είχαν παραχωρήσει σε ιδιώτες ακόμη και τα παγκάκια !
    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Κάνε κάτι Δήμαρχε

    Κανείς δεν είπε όχι στα έργα. Και χαιρόμαστε που...

    Ποδόσφαιρο βουτηγμένο στο αίμα: Το «ματωμένο» Μουντιάλ της Σαουδικής Αραβίας

    Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζεται για τη διοργάνωση του Μουντιάλ του 2034. Μετά...

    Κεραμέως: Σε λίγα λεπτά βρίσκεις θέση εργασίας, μέσω του JobMatch

    Σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ, η υπουργός ανέφερε ότι,...

    Αυτές είναι οι 10 πιο υγιεινές τροφές στον κόσμο -Έκπληξη η τροφή που βρίσκεται στο No. 1

    Μια μελέτη της ερευνήτριας Jennifer Di Noia εξέτασε την...