ΣΤΑΘΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ: Επίθεση στον Πέτρο Ψωμά για το Καρναβάλι! “Πουθενάδες”, “τρομάρα του”, “Κάποιος Ψωμάς”, “Γκλίτσες”!

Ημερομηνία:

Επίθεση στον επικεφαλής του “σπιράλ” Πέτρο Ψωμά από τον δημοσιογράφο και σύμβουλο του Δημάρχου, Στάθη Κεραμιδά. Εγραψε:
“Μια καρναβαλοπαρέα, με απύθμενο θράσος, επιδιώκει να αποκτήσει τα πνευματικά δικαιώματα του Πατρινού Καρναβαλιού, για να έχουμε, πλέον, Καρναβάλι ιδιωτών και το δήμο, δηλ. την πόλη, στο περιθώριο.
Της παρέας αυτής, ηγείται κάποιος Ψωμάς, ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει και δήμαρχος (τρομάρα του…)
Αυτό το παρεάκι, λοιπόν, συμμετείχε – με ευθύνη της ΚΕΔΗΠ – στην ομάδα εργασίας για τη σύνταξη φακέλου ώστε το Καρναβάλι να ενταχθεί στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά του υπ. Πολιτισμού.
Ωστόσο, αρνήθηκε τη συμμετοχή της διευθύντριας της ΚΕΔΗΠ στη συντακτική ομάδα για να μην κατοχυρωθούν τα πνευματικά δικαιώματα στο δήμο !
Γι αυτή τη θρασύτατη απαίτηση έκαναν θόρυβο στα τοπικά ΜΜΕ και μάλιστα βρέθηκαν κάμποσες ΄΄δημοσιογραφικές γλίτσες΄΄ που υπερασπίστηκαν την ιδέα τα πνευματικά δικαιώματα να τα έχουν ιδιώτες κι όχι ο δήμος !
Είμαι απόλυτα βέβαιος, πως αν δεν ήταν στη διοίκηση του δήμου η ΄΄Λαική Συσπείρωση΄΄, όλοι αυτοί οι πουθενάδες θα είχαν παραχωρήσει σε ιδιώτες ακόμη και τα παγκάκια !

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Σε σήμα αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα επικίνδυνα και παραβίασε «κόκκινα»

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην  από αστυνομικούς της ομάδας...

Αχαΐα: Συνάντηση Ζαΐμη με τον ΓΓ ΕΣΠΑ Βασίλη Σιαδήμα για πόρους έργων ΦΩΤΟ

Σειρά κρίσιμων αναπτυξιακών ζητημάτων που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα...

Τι θα παρουσιάσει η Renault στο Παρίσι

Όπως έγινε γνωστό, τα στελέχη της έχουν δώσει ιδιαίτερη...

Γυμνάζεστε αλλά δεν βλέπετε αποτέλεσμα; Τι πραγματικά συμβαίνει στο γυναικείο σώμα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%ac%ce%b6%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%80%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%83/