Στέφανος Τσιτσιπάς – Κριστιάν Γκαρίν 2-1: Προκρίθηκε στους «16» του Μαϊάμι Όπεν

    Ημερομηνία:

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά πήρε τελικά τη νίκη με 2-1 σετ (6-3, 4-6, 6-4) επί του Κριστιάν Γκαρίν, για να προκριθεί στους «16» του Μαϊάμι Όπεν.

    Φλίγκος

    Μετά την απόσυρση του Ρισάρ Γκασκέ στον προηγούμενο γύρο, ο Τσιτσιπάς (Νο3 στον κόσμο) έφθασε χωρίς αγώνα στους “32” του τουρνουά και έδειξε να μην έχει ρυθμό, αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση επί του Γκαρίν, Νο82 στην παγκόσμια κατάταξη.

    ICECAP

    Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προηγήθηκε στο παιχνίδι, με 1-0, αφού χρειάστηκε μόνο ένα μπρέικ στο 8ο γκέιμ, για να “λυγίσει” τον 26χρονο Χιλιανό. Αυτός “απάντησε” με τον ίδιο τρόπο όμως, αφού ένα δικό του μπρέικ στο δεύτερο σετ, ήταν αρκετό για να φέρει το ματς στα… ίσια, με σκορ 1-1.

    Όλα κρίθηκαν έτσι στο τρίτο σετ, όπου οι δύο τενίστες διατήρησαν αρχικά τα σερβίς τους, αλλά ο Τσιτσιπάς βρήκε το μπρέικ στο πιο κρίσιμο σημείο και σέρβιρε για τη νίκη, την οποία και κατέκτησε με 2-1 σετ. Το Νο3 του κόσμου προκρίθηκε έτσι στους «16» του Μαϊάμι Όπεν, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Καρέν Χατσάνοφ (Νο16 στην παγκόσμια κατάταξη).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 4 που συνελήφθησαν με όπλα και ναρκωτικά είχαν… παρελθόν. Ο ένας είχε κλέψει 110 αυτοκίνητα

    «Σφήνα» σε μια… ενδιαφέρουσα παρέα ατόμων με Ποινικό Μητρώο...

    Ενοίκια στην Ελλάδα: Γιατί κινούνται σε τόσο υψηλά επίπεδα

    Το κόστος για τη στέγαση παραμένει σε υψηλά επίπεδα, με τα ενοίκια να...

    Real estate: Bιομηχανικά κτίρια μετατρέπονται σε κατοικίες

    Σχεδόν μία εικοσαετία από την κατάρρευση της ιστορικής καπνοβιομηχανίας...

    Φιλιππιάδα: Σύροι παρενόχλησαν, κατέγραψαν με τα κινητά τους και ακολούθησαν τρεις ανήλικες – Η μεγαλύτερη ήταν 13 ετών

    Στη σύλληψη τεσσάρων Σύρων για τα αδικήματα της προσβολής γενετήριας αξιοπρέπειας,...