Στέλιος Ρόκκος: Σοκαρισμένος με τη σύλληψη Έλληνα στιχουργού για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση της σύλληψης πασίγνωστου Έλληνα στιχουργού.

    Ο γνωστός στιχουργός που έχει στο βιογραφικό του συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, συνελήφθη στην Τρίπολη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπώ τη διακίνηση. Το Πρωινό και ο δημοσιογράφος, Θάνος Βάγιος επικοινώνησαν με τον Στέλιο Ρόκκο ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον συγκεκριμένο στιχουργό, με τον τραγουδιστή να μη μπορεί να πιστέψει αυτό που άκουγε.

    «Αυτή τη στιγμή, αν δεις το πρόσωπό μου… Είμαι με το στόμα ανοιχτό. Τον γνώρισα πριν πολλά χρόνια, με ένα πολύ ωραίο τραγούδι που είχε γράψει, μετά κάναμε κι άλλα τραγούδια, δηλαδή έχουν πολύ καλλιτεχνική σχέση. Ήταν ένα παιδί που θυμάμαι ότι του άρεσε η γυμναστική.

    Πηγαίναμε μαζί και γυμναστήριο, μιλάμε πριν πολλά χρόνια. Μετά τον έχασα, δεν έχουμε ξαναβρεθεί τα τελευταία χρόνια. Με αυτό που μου λες τώρα, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό, είναι τρελό» ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος.

    Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν γνώριζε για την περιπέτεια που είχε με τη δικαιοσύνη στο παρελθόν ο εν λόγω στιχουργός, ο Στέλιος Ρόκκος απάντησε,

    «Έτσι τον γνώρισα εγώ. Ήρθε στα Αστέρια όταν δούλευα και μου είπε ότι είχε ένα θέμα, ήταν φυλακή και έγραψε κάποια τραγούδια στη φυλακή. Και μείναμε στα τραγούδια. Πολύ δυνατή πένα. Η σχέση μου ήταν τέρμα καλλιτεχνική. Κάναμε πολύ ωραία πράγματα μαζί. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό με αυτά που ακούω.

    Είδες; Ποτέ δε μπορείς να ξέρεις, να είσαι 100% για κάποιον σίγουρος, αυτό για τις εγκληματικές οργανώσεις είναι πέρα από τη φαντασία».

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γροιλανδία: Εκλογές στις 11 Μαρτίου εν μέσω των πιέσεων από τον Ντόναλντ Τραμπ

    Ο Πρωθυπουργός της Γροιλανδίας ανακοίνωσε χθες Τρίτη ότι το κράτος της...

    Βουλή: Την Πέμπτη η τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας

    Αύριο, Πέμπτη, διεξάγεται η τρίτη ψηφοφορία στην ολομέλεια της Βουλής, για την...

    ΠΑΤΡΑ: Tην Παρασκευή η κηδεία του καθηγητή Παύλου Πέππα

    Κηδεύεται την Παρασκευή ο καθηγητής του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης...

    Φωκίων Ζαΐμης για την τηλεδιάσκεψη με τον  Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ

    Φωκίων Ζαΐμης για την τηλεδιάσκεψη με τον  Υφυπουργό παρά τω...
    Best Shop