Στη Γαύδο για τα Θεοφάνια ο Μητσοτάκης

    Ημερομηνία:

    Στην ακριτική Γαύδο θα βρεθεί ανήμερα των Θεοφανίων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Η δήμαρχος του νησιού, Λίλιαν Στεφανάκη, ενημερώθηκε και επίσημα για την παρουσία του κ. Μητσοτάκη την Παρασκευή στο νησί, που είναι η πρώτη για πρωθυπουργό μετά από 26 χρόνια.

    Φλίγκος

    Υπενθυμίζεται ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είχε βρεθεί πέρσι για τα Θεοφάνεια στη Γαύδο.

    Ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Γαύδο με ελικόπτερο από την 115 Πτέρυγα Μάχης, προκειμένου να είναι στο νησί περίπου στις 11, όταν και αναμένεται να δέσει και το πλοίο της γραμμής, με βουλευτές, κομματικά στελέχη και εκπροσώπους της τοπικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, καθώς και της τοπικής εκκλησίας.

    Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί και το στρατιωτικό φυλάκιο της Γαύδου, που λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/