Στην Ανατολική Αιγιάλεια ο Ανδρέας Λοβέρδος

    Ημερομηνία:

    Περιοδεία στην Αιγιάλεια πραγματοποίησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, με στάσεις στην παραλία Συλιβαινιωτίκων Ακράτας, όπου είδε πολιτικούς του φίλους και στο Αίγιο.
    Συνομίλησε μαζί τους και επέμεινε πως μπορεί το ΠΑΣΟΚ να ξαναγίνει «κίνημα εξουσίας», με σχέδιο υπερδιπλασιασμού των ποσοστών του κόμματος, αν αυτός αναδειχθεί στην ηγεσία.

    Ακολούθως επίσκεψη στην Παναιγιάλεια Ένωση Συνεαταιρισμών, όπου τον υποδέχθηκε ο πρ. υπουργός Κ. Σπηλιόπουλος, ο πρόεδρος και ο διευθυντής της ΠΕΣ Θ. Σωτηρόπουλος και Μ. Σταυρόπουλος, επισημαίνοντάς του να ΄ναι πάντα κοντά στους αγρότες.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Στο Δημαρχείο Αιγίου βρέθηκε με τον δήμαρχος Δ. Καλογερόπουλος, που αντάλλαξαν απόψεις για την αυτοδιοίκηση, τα κονδύλια έργων κ.ά. Κατόπιν περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους και μίλησε με εμπόρους, για να καταλήξει στο café Buzz της Μητροπόλεως όπου τον περίμεναν δεκάδες κομματικά στελέχη. Μεταξύ αυτών, ο τ. βουλευτής κια νομάρχης Δ. Κατσικόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μ. Κυριακόπουλος και Δ. Παναγιωτακόπουλος και οι, Σπ.Παπδόπουλος, Δ. Δεληγεωργόπουλος, Τ. Ανδρικόπουλος, Θ. Παπανικολόπουλος, Στ. Σταθακόπουλος, Μ.Μπιτσάκος, Μ.Ψύχας. Δ. Ελευθεριώτης κ.ά. «Θα αναγεννηθεί τι ΚΙΝΑΛ, με δεξαμενές ψηφοφόρων που μπορούν να ανεβάσουν τα ποσοστά» είπε ο κ. Λοβέρδος.

     

    Ακράτα και Αίγιο: Το πέρασμα Λοβέρδου και η υπόσχεση για «κίνημα εξουσίας»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την Τετάρτη

    Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει την Τετάρτη (17/9) συνέντευξη...

    Τέλος οι παλιές ταυτότητες το 2026 – Τι αλλάζει για ταξίδια στην Ε.Ε.

    Οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες, που βασίζονται σε προδιαγραφές της δεκαετίας του...

    Κοτόπουλο piccata με σάλτσα λεμονιού και κάππαρης – Απλό και πεντανόστιμο, έτοιμο σε 25′

    Το κοτόπουλο piccata είναι μια κλασική ιταλοαμερικάνικη συνταγή με σάλτσα λεμονιού, βουτύρου...

    Ο Μαρκ Άλμοντ έρχεται στην Αθήνα για δύο συναυλίες

    Ένας καλλιτέχνης που μάς έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ...