Στην Πάτρα σήμερα Αδωνις Γεωργιάδης και Μαριάννα Λάτση

    Ημερομηνία:

    Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας  θα έρθει την Τρίτη στις 27 Μαΐου  στις 14: 00 ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μαζί με την Μαριάννα Λάτση.

    Σκοπός τις επισκέψεως αυτής είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών για τη δημιουργία του Ημερήσιου Κέντρου Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς που εξυπηρετούνται στην Δυτική Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή.

    Παρόντες στη σύσκεψη που θα γίνει θα είναι ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Ηλίας Θεοδωρόπουλος και ο διοικητής του ΠΓΝ Πατρών, Δημήτρης Μπάκος.  Υπενθυμίζουμε ότι η Μαριάννα Λάτση είναι η μεγάλη δωρήτρια για την δημιουργία αυτής της νέας δομής που πρόκειται να βοηθήσεις εκατοντάδες ογκολογικούς ασθενείς της περιοχής και όχι μόνο. Το Ημερήσιο Κέντρο Νοσηλείας για Ογκολογικούς Ασθενείς του ΠΓΝ Πατρών θα πάρει το όνομα του μεγάλου και αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου που ως γνωστός ήταν σύζυγος της Μαριάννας Λάτση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα

    Ο Κώστας Τσιμίκας αποχαιρέτησε με συγκλονιστικά λόγια τον Ντιόγκο...

    Τάκης Ζαχαράτος: Μίλησε για τον πρώτο του έρωτα

    «Έχω ερωτευτεί τρελά. Η πρώτη μου μεγάλη καψούρα κρατάει...

    Πάτρα: Πρέπει να… τρέξει για να κερδίσει το στοίχημα του yachting

    Η Δυτική Ελλάδα αποδεικνύεται η ανερχόμενη δύναμη στο yachting,...

    ΠΑΤΡΑ – “Έξυπνη πόλη”: Προχωρούν οι 14 δράσεις του στρατηγικού πλάνου του Δήμου Πατρέων

    «Η αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας παρέχει τη δυνατότητα στον...