Στην τελική ευθεία για τον «Παράκτιο Δρόμο Πάτρας 2025 ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ»

    Ημερομηνία:

    Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές για τον «Παράκτιο Δρόμο Πάτρας 2025 ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα, με διοργανωτή το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ», και περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 9.6χλμ και 5χλμ.

    Η διαδρομή των αγώνων, με εκκίνηση και τερματισμό το χώρο έμπροσθεν του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας, στην παραλία των Βραχνεϊκων, είναι επίπεδη, με άριστης ποιότητας άσφαλτο, και προσφέρεται για την επίτευξη γρήγορων επιδόσεων.

    Παράλληλα οι δρομείς που θα συμμετάσχουν, θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν δίπλα στο κύμα, υπό τη φυσική σκιά των δέντρων της παραλίας σε μεγάλο μέρος της διαδρομής, ενώ μετά το τέλος των αγώνων μπορούν να συνδυάσουν τη συμμετοχή τους με μια θαλασσινή βουτιά και καφέ ή/και φαγητό στα παραθαλάσσια εστιατόρια της περιοχής.

    Στην τελική ευθεία για τον «Παράκτιο Δρόμο Πάτρας 2025 ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ»

    Το κόστος συμμετοχής καθορίζεται σε 10ευρώ και για τους δυο αγώνες (9.6χλμ και 5χλμ) και περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, συλλεκτικό αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού, τεχνικό t-shirt και δωρεάν φωτογραφίες.

    Οι ατομικές εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 5/9 μέσω τις ιστοσελίδας https://raceid.com/el/races/13989/about

    Κάντε, λοιπόν, γρήγορα την εγγραφή σας και «κλείστε θέση» στην αφετηρία του αγώνα, για να αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι, τρέχοντας «δίπλα στο κύμα», τιμώντας παράλληλα το Βαλκανιονίκη του Μαραθωνίου Νίκο Αργυρόπουλο για την πολυετή προσφορά του στον κλασσικό αθλητισμό και το δρομικό κίνημα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αύριο το διάγγελμα Μητσοτάκη για τη συνταγματική αναθεώρηση, θα προτείνει αλλαγές σε 70 από τα 120 άρθρα

    Το νήμα των πρωτοβουλιών για την εκκίνηση της διαδικασίας αναθεώρησης...

    To Διακοπτό γιόρτασε σήμερα τον Πολιούχο του Αγιο Τρύφωνα

    To Διακοπτό γιόρτασε σήμερα τον Πολιούχο του Αγιο Τρύφωνα...

    Μάχη με την κακοκαιρία και τη μεγάλη φωτιά στο κέντρο της πόλης έδωσε ο Δήμος Αγρινίου

    Μάχη έδωσε τις τελευταίες ώρες ο Δήμος Αγρινίου, προκειμένου...

    Πάτρα: Έξτρα προσβασιμότητα σε τέσσερις παραλίες – Εργα με 220.000 ευρώ

    Ενα σημαντικό έργο που στοχεύει στη βελτίωση της προσβασιμότητας...