Στήριξη στους πυρόπληκτους από την Λέσχη Lions Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:  Ολόκληρος ο Νομός Αχαΐας δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες από εκτεταμένες και καταστροφικές δασικές πυρκαγιές, οι οποίες έχουν προκαλέσει τεράστιες απώλειες στο φυσικό περιβάλλον, υλικές ζημιές και ανυπολόγιστη ταλαιπωρία σε κατοίκους και πυροσβέστες που μάχονται αδιάκοπα.

    Ανταποκρινόμενοι στις εκκλήσεις πολλών κοινωνικών και φιλανθρωπικών φορέων, η Λέσχη Lions Patras, σε στενή συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, προχώρησε στην αγορά παλετών με εμφιαλωμένο νερό, το οποίο ο Ερυθρός Σταυρός θα διαθέσει άμεσα στους πυροσβέστες που επιχειρούν στα μέτωπα καθώς και στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

    Φλίγκος

    Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της αποστολής των Lions:

    Υπηρετούμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, με αλληλεγγύη και ανιδιοτέλεια.

    Στεκόμαστε δίπλα στην τοπική κοινωνία σε στιγμές κρίσης, προσφέροντας υλική και ηθική στήριξη.

    Προωθούμε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την προστασία της ζωής, του περιβάλλοντος και της υγείας.

    Η Λέσχη Lions Patras ευχαριστεί θερμά τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τη συνεργασία, καθώς και όλα τα μέλη και τους φίλους της που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια, και πιο συγκεκριμένα τον Α΄ Αντιπρόεδρο, Ανδρέα Αρβανίτη, τον Β΄ Αντιπρόεδρο, Φοίβο Μπλανά για το συντονισμό της όλης προσπάθειας, καθώς επίσης και την Γραμματέα της Λέσχης Ελένη Αντωνοπούλου και τον Ταμία Αναστάσιο Σολδάτο.

    Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, καλούμε τους συμπολίτες μας να συνεχίσουν να στηρίζουν με όποιον τρόπο μπορούν τους πληγέντες και όλους όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

    Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

    Με εκτίμηση,

    Ο Πρόεδρος της Λέσχης Lions Patras

    Δρ. Λαυρέντιος Βασιλειάδης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών απειλή για την επιβίωση του είδους στην Ελλάδα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών στην Ελλάδα και τις καταστρεπτικές για το είδος...

    Επίδομα 250 ευρώ: Χορηγείται με πολλούς «κόφτες» – Ποιοι μένουν εκτός

    Με «κόφτες» θα καταβληθεί τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους....

    Νέες μηνύσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη αύριο Παρασκευή – Ποιους αφορούν

    Νέες μηνύσεις καταθέτει αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος...