Στις Βρυξέλλες για τα Δυτικά Βαλκάνια ο Γιώργος Παπανδρέου

    Ημερομηνία:

    Ο πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο των επαφών που έχει για την ολοκλήρωση της Έκθεσης που αφορά την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, την οποία θα παρουσιάσει σε λίγες ημέρες στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

    Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις Βρυξέλλες, συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον  Ευρωβουλευτή και Εισηγητή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ενταξιακή πορεία των Δυτικών Βαλκανίων, Tonino Picula, με τον Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για τη Σερβία, το Κόσοβο και τα Δυτικά Βαλκάνια, Miroslav Lajcak και τον Επίτροπο για τη Διεύρυνση, Oliver Varheliy.

    Στις επαφές του με τους Ευρωπαίους αξιωματούχους, ο Γιώργος  Παπανδρέου, είχε την ευκαιρία για μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, τα πιθανά επόμενα βήματα της διεύρυνσης της ΕΕ και την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Συμβουλίου της Ευρώπης.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λάρισα: «Η μητέρα του, του μιλούσε άσχημα και για τα κιλά του», είπε ο πατέρας του 21χρονου μητροκτόνου

    Οι λεπτομέρειες για τη στυγερή δολοφονία στη Λάρισα με θύμα μια 52χρονη γυναίκα...

    Ο Δήμος Πατρέων για την 77η επέτειο της Νάκμπα

    Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η ετήσια...

    Νικόλαος Ντε Γκρες – Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Στη Νίσυρο με την Axion Hellas

    Η Axion Hellas, ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου βρέθηκαν στη Νίσυρο στο πλαίσιο...

    Ακριβότερα κατά 6,5% τα ακίνητα το 2024 – Οι τιμές ανά περιοχή

    Ανοδική ήταν η πορεία στις τιμές πώλησης των ακινήτων...