Στο «Γλυκάνισο» ο Πατρινός ηθοποιός Γιώργος Λογαράς

    Ημερομηνία:

    Τον γνωρίζαμε μέχρι τώρα στην τηλεόραση μπροστά από τις κάμερες, σε σειρές που έχει παίξει με επιτυχία.

    Όμως ο Πατρινός ηθοποιός Γιώργος Λογαράς τελευταία έχει μπει και στην παραγωγή. Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός πλέον ηθοποιός είναι στην παραγωγή της σειράς «Γλυκάνισος» και συνεργάζεται για δεύτερη τηλεοπτική χρονιά με την εταιρεία «Tanweer Production», μετά το περσινό «Άσε μας ρε μαμά».

    Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Νεολόγος», σύντομα θα τον δούμε στην σειρά Γλυκάνισος και μπροστά από τις κάμερες, ενσαρκώνοντας έναν ιδιαίτερο ρόλο.

    Πιο συγκεκριμένα θα υποδύεται τον δικηγόρο της οικογένειας Δεμίρη, έναν χαρακτήρα σοβαρό, δυναμικό, αλλά και έμπειρο στο νομικό επάγγελμα. Πρόκειται για έναν ρόλο πρόκληση για τον Πατρινό ηθοποιό που καλείται να δοκιμαστεί σε άγνωστα μονοπάτια, πέρα από την κωμωδία στην οποία τον είχαμε συνηθίσει έως τώρα.

    Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γλυκάνισος η νέα σειρά του ΣΚΑΪ, έχει γυριστεί στο νησί της Μυτιλήνης και θίγει το ευαίσθητο θέμα του προσφυγικού μέσα από τον έρωτα ενός Έλληνα με μία πρόσφυγα που προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα για αυτήν κοινωνική πραγματικότητα.

    Στο «Γλυκάνισο» ο Πατρινός ηθοποιός Γιώργος Λογαράς - Ο ρόλος του

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γερμανία: Στόχος των Γκρίζων Λύκων οι νέοι

    Οι Γκρίζοι Λύκοι είναι μια από τις μεγαλύτερες ακροδεξιές οργανώσεις στη Γερμανία με...

    Ανάδειξη Ιστορικού Πεζοπορικού Μονοπατιού Παλαιών Πατρών Γερμανού”

    Για 5η συνεχόμενη χρονιά το σωματείο Ενωμένη Ρωμηοσύνη Πατρών (Ε.ΡΩ....

    Shallowing: Η τεχνική στο σεξ που εγγυάται έντονους οργασμούς

    Υπάρχει ένα ρητό που λέει Less is More και δεν θα...