ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Η Πλατεία ήταν άδεια από κόσμο… και γεμάτη καρέκλες..! ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ

    Ημερομηνία:

    Ακόμη και ο Αλέξης Τσίπρας ένιωσε έκπληκτος με την μικρή συμμετοχή στην χθεσινή συγκέντρωση στην Πάτρα. Και σε αυτή την συγκέντρωση αποτυπώθηκε η…. απαισιοδοξία στην Πάτρα που άλλοτε του έδινε την πρώτη θέση και με διαφορα. Οι φωτογραφίες απόδεικνύουν… την αποτυχία της εκδήλωσης αφού “εποιστρατεύθηκαν” δεκάδες καρέκλες για να “γεμίσει” ο χώρος!

    Είναι χαρακτηριστικό το ότι οι διοργανωτές επέλεξαν άλλο στήσιμο στην εκδήλωση και όχι το ίδιο με την προηγούμενη ομιλία, στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση, προκειμένου σκηνοθετικά να φαίνεται περισσότερος κόσμος απ’ ότι στην πραγματικότητα, γνωρίζοντας ότι τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος θα είναι λιγότεροι παρά την κινητοποίηση σε επίπεδο Δυτικής Ελλάδας.

    GLEARNET

    Επίσης, όπως φαίνεται και στις εικόνες, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Τσίπρα, η συγκέντρωση περιορίστηκε κυκλικά στο μέσον της πλατείας, ενώ γύρω από αυτή τοποθετήθηκαν τα μεγάλα οχήματα των διοργανωτών ώστε να γεμίσει -κατά κάποιον τρόπο- ο χώρος.

     

    Φλίγκος

    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Η Πλατεία ήταν άδεια από κόσμο... και γεμάτη καρέκλες..! ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Η Πλατεία ήταν άδεια από κόσμο... και γεμάτη καρέκλες..! ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Η Πλατεία ήταν άδεια από κόσμο... και γεμάτη καρέκλες..! ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ

    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Η Πλατεία ήταν άδεια από κόσμο... και γεμάτη καρέκλες..! ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πατάτες τηγανητές, όπως τις φτιάχνουν στην Κρήτη

    Γιατί οι τηγανητές πατάτες στην Κρήτη δεν είναι απλώς συνοδευτικό, αλλά...

    Περιπέτεια υγείας για την Τζόρτζια Σιακαβάρα: Αν δεν το προλάβαιναν, θα σας χαιρέταγα

    Ξαφνικό πρόβλημα υγείας για το οποίο χρειάστηκε να υποβληθεί...

    Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση για τον άντρα που διασκέδασε στα μπουζούκια – «Ό,τι θέλω να ξέρετε είναι στα social media»

    Η Ιωάννα Τούνη τοποθετήθηκε σχετικά με δημοσιεύματα που τη θέλουν σε...

    Ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε στο «Καλημέρα Ελλάδα» – Οι ευχές του στο δίδυμο Στάθη-Λιβαθυνού

    Στο «Καλημέρα Ελλάδα», από το οποίο αποχώρησε το καλοκαίρι μετά...