Συγκινεί η Ευαγγελία Μουμούρη: «Ένιωσα απελπισμένη όταν βρήκα νεκρό τον πατέρα μου»

    Ημερομηνία:

    Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε σε πρόσφατη συνέντευξή της, η γνωστή ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη, μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της.

    Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Παντού» η Ευαγγελία Μουμούρη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πώς ένιωσε όταν εντόπισε τον πατέρα της νεκρό, ενώ μίλησε και για τη σχέση που είχε μαζί του.

    «Ένιωσα απελπισμένη όταν πέθανε ο πατέρας μου. Τον βρήκα εγώ. Δεν ήξερα το όνομα μου, δεν ήξερα να πάρω ένα τηλέφωνο να πω ελάτε εδώ, τη διεύθυνση δεν την ήξερα, δεν την θυμόμουν.

    Εκεί ένιωσα απελπισμένη. Μετά από χρόνια λέω ότι αυτό ήταν δώρο. Ο πατέρας μου έζησε τη δική του ζωή, μου έχει δώσει ό,τι καλύτερο είχε, ό,τι χειρότερο, τα στραβά του, τα καλά του και τώρα μου έχει μείνει η μνήμη του και τα καλά του», εξομολογήθηκε η Ευαγγελία Μουμούρη.

    Φλίγκος

    «Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα γι’ αυτό κάνω θέατρο και του τα λέω κάθε μέρα», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Tο πιο κομψό ρολόι του 2025

    Ποιος είπε πως ο χρωματικός πλουραλισμός δεν μπορεί να...

    Συνταγή για κοκκινιστό μοσχαράκι με φασολάκια και κολοκυθάκια

    Ένα καλοκαιρινό λαδερό φαγητό, που μπορεί να σερβιριστεί και στο κυριακάτικο τραπέζι.Είναι πλήρες,...

    ΓΑΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: «Ταρίφα» μέχρι και 500 ευρώ για κάποια εκκλησάκια στην «επαρχία»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b3%ce%b1%ce%bc%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%af%cf%86%ce%b1-%ce%bc%ce%ad%cf%87%cf%81%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-500-%ce%b5/

    Το γυναικείο άρωμα που «σέρνει» τους άνδρες από τη μύτη

    Άρωμα γαρδένιας, σανδαλόξυλο ή βανίλια: οι επιλογές των γυναικών...