Συγκινεί η Ευαγγελία Μουμούρη: «Ένιωσα απελπισμένη όταν βρήκα νεκρό τον πατέρα μου»

    Ημερομηνία:

    Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε σε πρόσφατη συνέντευξή της, η γνωστή ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη, μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της.

    Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Παντού» η Ευαγγελία Μουμούρη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πώς ένιωσε όταν εντόπισε τον πατέρα της νεκρό, ενώ μίλησε και για τη σχέση που είχε μαζί του.

    «Ένιωσα απελπισμένη όταν πέθανε ο πατέρας μου. Τον βρήκα εγώ. Δεν ήξερα το όνομα μου, δεν ήξερα να πάρω ένα τηλέφωνο να πω ελάτε εδώ, τη διεύθυνση δεν την ήξερα, δεν την θυμόμουν.

    Εκεί ένιωσα απελπισμένη. Μετά από χρόνια λέω ότι αυτό ήταν δώρο. Ο πατέρας μου έζησε τη δική του ζωή, μου έχει δώσει ό,τι καλύτερο είχε, ό,τι χειρότερο, τα στραβά του, τα καλά του και τώρα μου έχει μείνει η μνήμη του και τα καλά του», εξομολογήθηκε η Ευαγγελία Μουμούρη.

    «Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα γι’ αυτό κάνω θέατρο και του τα λέω κάθε μέρα», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ΔΕΗ IRONMAN® 70.3® Costa Navarino, Peloponnese, Greece που “κέρδισε” τον Gordon Ramsay επιστρέφει το 2026 – Οι εγγραφές μόλις άνοιξαν

    Μετά τη δυναμική επιστροφή του στην Πελοπόννησο, το ΔΕΗ IRONMAN®...

    Δ. ΠΑΛΟΥΜΠΗΣ: Η φωνή των αγροτών πρέπει να ακουστεί τώρα, όχι αύριο

    Χθες το απόγευμα βρέθηκα στην ανοιχτή συνέλευση του Ανεξάρτητου...

    Καλόγρια “χάθηκε” σε παιδική χαρά

    Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης...