Συγκίνηση στη Νέα Φιλαδέλφεια: Δόθηκε το όνομα του Δημήτρη Χατζηχρήστου στη Θύρα 40 του γηπέδου της ΑΕΚ

    Ημερομηνία:

    Το πρωί του Σαββάτου (12/7) τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτρη Χατζηχρήστου, παρουσία ανθρώπων της ΑΕΚ και λίγες ώρες αργότερα η «οικογένεια» του Δικεφάλου τίμησε τη μνήμη του εμβληματικού αρχηγού της Original 21.

    Ο Μάριος Ηλιόπουλος είχε προαναγγείλει τη μετονομασία θύρας της OPAP Arena σε «Δημήτρης Χατζηχρήστος» κι αυτό έγινε πριν από λίγη ώρα με τη θύρα 40 πλέον εκτός από Αλάγια θα φέρει και το όνομα του ιδρυτή της Original που έφυγε πρόωρα από τη ζωή «χτυπημένος» από τον καρκίνο.

    GLEARNET

    Θυμίζουμε πως όλες οι θύρες του γηπέδου του Δικεφάλου στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουν ονόματα πόλεων της Μικράς Ασίας και του Πόντου.

    Φλίγκος

    Από πλευράς ΑΕΚ βρέθηκαν στο γήπεδο ο διοικητικός υπεύθυνος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αντώνης Ηλιόπουλος και η Γενική Διευθύντρια, Αγγελική Αρκάδη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Με έναν «υπόγειο ναό» η Ιαπωνία προστατεύεται από τις πλημμύρες

    Η Ιαπωνία καταφέρνει να αντιμετωπίσει με επιτυχία σφοδρά καιρικά φαινόμενα...

    Ποιο τρόφιμο που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας, διώχνει την κατάθλιψη

    Πολλές φορές τα τρόφιμα που βάζουμε μέσα μας επηρεάζουν πολύ την ψυχική...

    Το κόλπο δικηγορικών εισπρακτικών – εταιρειών – Δείτε πώς παρακάμπτουν τους κανόνες προστασίας των οφειλετών

    Απίστευτο κόλπο δικηγορικών εισπρακτικών εταιρειών. Διαθέτουν τηλεφωνικά κέντρα με 20 και...

    Ποιοι άνθρωποι είναι βέβαιο ότι θα πατήσουν τα 85 – Ανήκετε σ’ αυτούς;

    Όλοι θέλουμε να είμαστε κοντά σε αισιόδοξους ανθρώπους, που...