Συγκινητικό το μήνυμα του Γρ. Αλεξόπουλου για την απώλεια του Δ. Καλογερόπουλου

    Ημερομηνία:

    Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος μετά από την είδηση της απώλειας του Δημήτρη Καλογερόπουλου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

    «Τα λόγια είναι «φτωχά» όταν φεύγουν από τη ζωή πολύτιμοι φίλοι, συνεργάτες και σπουδαίοι άνθρωποι. Ο Δημήτρης  υπήρξε ένας ακούραστος μαχητής της ζωής,  ένας  εργάτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ένας άξιος οικογενειάρχης. Με αγάπη, αφοσίωση και θέληση προσέφερε τα μέγιστα στον τόπο του. Εξελέγη πρώτος Δήμαρχος  Συμπολιτείας το 1998 και επανεξελέγη άλλες δύο φορές, έως και το 2010 για τρεις συνεχόμενες τετραετίες. Κατόπιν, εξελέγη Δήμαρχος Αιγιαλείας για δύο συνεχείς θητείες το 2019 και τον Οκτώβριο του 2023.

    Προσωπικά o Δημήτρης υπήρξε στενός μου φίλος. Ήταν ένας γνήσιος άνθρωπος με τον οποίο συμπορευτήκαμε μαζί σε κοινούς αγώνες και κοινές προσπάθειες για το καλό του τόπου μας. Θέλω να εκφράσω μέσα από την καρδιά μου τα συλλυπητήριά μου στη σύζυγό του Σοφία, στα παιδιά του Κώστα και Ζωή, καθώς και στους οικείους  του. Η  ισχυρή του προσωπικότητα, η αποφασιστικότητά του και το χαμόγελό του θα μείνουν χαραγμένα μέσα την καρδιά μου για πάντα.

    Φλίγκος

    Αντίο φίλε!»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ελληνικό νησί που λατρεύουν οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

    Οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου λατρεύουν αυτό...

    Πώς το matcha έγινε ο «πράσινος χρυσός» – Από την Ιαπωνία στο TikTok

    Η Ιαπωνία καταναλώνει matcha από τον 12ο αιώνα, αλλά...

    AXAΪΑ: Προχωρά το πρότζεκτ του πεντάστερου – ΦΩΤΟ

    Όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τη μίσθωση των εγκαταστάσεων του...

    Η Πάτρα γίνεται καμβάς – Έρχεται το ArtWalk 10

    Η Πάτρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για δέκατη (10η) συνεχή...