Συγκλονιστική η Εθνική πόλο πάτησε την Ιταλία

    Ημερομηνία:

    Ένα απίστευτο παιχνίδι πραγματοποίησε η Εθνική πόλο ανδρών κόντρα στην Ιταλία, στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
    Οι πολίστες του Βλάχου παρά την αντίσταση της Ιταλίας, βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη και να κλείσουν θετικά το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων, επικρατώντας με 9-8.

    Με αυτή τη νίκη η Ελλάδα πέρασε στην 1η θέση και θα την κρατήσει αν δεν νικήσει η Κροατία τις ΗΠΑ (19:30). Σε αντίθετη περίπτωση θα τερματίσει στη 2η θέση του 1ου ομίλου.

    Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 0-1, 3-2.

    Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 1, Γκίλλας, Αργυρόπουλος 4, Παπανικολάου, Κάκαρης, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος.

    Ιταλία (Σάντρο Καμπάνια): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο, Βελότο, Τζανάτσα, Φοντέλι, Κοντέμι 3, Ρεντσούτο Ιόντιτσε, Ετσενίκε 1, Πρεσιούτι, Μπρούνι 3, Ντι Σόμα, Ιόκι Γκράτα 1, Νικόζια.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τουρισμός για Όλους 2025: Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις – Αυξημένα ποσά ενίσχυσης

    Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025» θα δέχεται αιτήσεις...

    ΠΑΤΡΑ: Φοιτητικές εστίες και από ιδιώτες – Οι πολυκατοικίες που αλλάζουν τα δεδομένα

    Την πολύ υψηλή ζήτηση για στέγαση φοιτητών σε διάφορες...

    ΚΚΕ – Ζωή: ασύμμετρος πόλεμος

    Κατά την έρευνα της Metron Analysis για το Mega...

    Νέα Κηφισιά: Αυτοκίνητο βούτηξε σε συντριβάνι

    Μέσα στο συντριβάνι κυκλικού κόμβου στη Νέα Κηφισιά κατέληξε τα ξημερώματα...
    Best Shop