Συγκλονιστική η Εθνική πόλο πάτησε την Ιταλία

    Ημερομηνία:

    Ένα απίστευτο παιχνίδι πραγματοποίησε η Εθνική πόλο ανδρών κόντρα στην Ιταλία, στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
    Οι πολίστες του Βλάχου παρά την αντίσταση της Ιταλίας, βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη και να κλείσουν θετικά το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων, επικρατώντας με 9-8.

    Με αυτή τη νίκη η Ελλάδα πέρασε στην 1η θέση και θα την κρατήσει αν δεν νικήσει η Κροατία τις ΗΠΑ (19:30). Σε αντίθετη περίπτωση θα τερματίσει στη 2η θέση του 1ου ομίλου.

    Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 0-1, 3-2.

    Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 1, Γκίλλας, Αργυρόπουλος 4, Παπανικολάου, Κάκαρης, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος.

    Ιταλία (Σάντρο Καμπάνια): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο, Βελότο, Τζανάτσα, Φοντέλι, Κοντέμι 3, Ρεντσούτο Ιόντιτσε, Ετσενίκε 1, Πρεσιούτι, Μπρούνι 3, Ντι Σόμα, Ιόκι Γκράτα 1, Νικόζια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βίντεο: Άγρια δολοφονία στη μέση του δρόμου στη Γουατεμάλα: Εκτελεστές ντυμένοι ως εργάτες σκότωσαν 52χρονο εργολάβο

    Θύμα άγριας δολοφονίας στη μέση του δρόμου έπεσε ο 52χρονος μηχανικός, εργολάβος και...

    Βουτηγμένος στην παρανομία ο παλαιοημερολογίτης YouTuber ρασοφόρος: Συμμετείχε και σε διακίνηση παράνομων μεταναστών

    Η υπόθεση με πρωταγωνιστή τον παλαιοημερολογίτη ιερέα που συνελήφθη ως μέλος εγκληματικής...

    Στα Δικαστήρια για τον θάνατο Πατρινού Εισαγγελέα από το εμβόλιο Covid – Ηταν σε κώμα για έξι μήνες! φωτό

    Του Κωνσταντίνου Φλαμή (ΠΟΛΙΤΕΙΑ) Σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα για...

    Η Μαίρη Βούλγαρη μιλάει για την «Αίθουσα Αναμονής»

    Από το DeBop Η Μαίρη Βούλγαρη μίλησε για την πολύπλευρη συμμετοχή...