Συγκλονιστική η Εθνική πόλο πάτησε την Ιταλία

    Ημερομηνία:

    Ένα απίστευτο παιχνίδι πραγματοποίησε η Εθνική πόλο ανδρών κόντρα στην Ιταλία, στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
    Οι πολίστες του Βλάχου παρά την αντίσταση της Ιταλίας, βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη και να κλείσουν θετικά το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων, επικρατώντας με 9-8.

    Με αυτή τη νίκη η Ελλάδα πέρασε στην 1η θέση και θα την κρατήσει αν δεν νικήσει η Κροατία τις ΗΠΑ (19:30). Σε αντίθετη περίπτωση θα τερματίσει στη 2η θέση του 1ου ομίλου.

    Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 0-1, 3-2.

    Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 1, Γκίλλας, Αργυρόπουλος 4, Παπανικολάου, Κάκαρης, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος.

    Ιταλία (Σάντρο Καμπάνια): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο, Βελότο, Τζανάτσα, Φοντέλι, Κοντέμι 3, Ρεντσούτο Ιόντιτσε, Ετσενίκε 1, Πρεσιούτι, Μπρούνι 3, Ντι Σόμα, Ιόκι Γκράτα 1, Νικόζια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Με τους εθελοντές πυροσβέστες ο Χαράλαμπος Μπονάνος – ΦΩΤΟ

    Εγραψε ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος: ο πρωί στο Μοναστήρι...

    Εκτελέστηκε με ένεση 67χρονος θανατοποινίτης στη Φλόριντα – Ήταν η 29η εκτέλεση της χρονιάς στις ΗΠΑ

    Εξηνταεπτάχρονος θανατώθηκε από τις αρχές με ενέσιμες χημικές ουσίες χθες Τρίτη...

    Διακοπές στον κόλπο του Ναυαρίνου για τον σεΐχη Μανσούρ μπιν Ζάγεντ αλ Ναχιάν και την οικογένειά του – Δείτε φωτογραφίες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%cf%8c%ce%bb%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bd%ce%b1%cf%85%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%b9%ce%b1/

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Πανικός στον κόμβο Οβρυάς με τροχαίο! “Τούμπα” το ένα ΙΧ – ΒΙΝΤΕΟ

    Πανικός λίγο πριν τις 7 το πρωί στον κόμβο...