Συγκλονίζει η Δέσποινα Μοιραράκη: «Ο χωρισμός μου από τον πρώτο μου γάμο ήταν επώδυνος, υπήρχε ξύλο, βωμολοχία»

    Ημερομηνία:

    «Ήταν επώδυνος ο χωρισμός, υπήρχε ξύλο, απευθύνθηκα στη Δικαιοσύνη», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Δέσποινα Μοιραράκη.

    Η Δέσποινα Μοιραράκη παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και την Αλεξάνδρα Καϋμένου. Η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον πρώτο της γάμο και τον επώδυνο χωρισμό.

    Παντρευτήκατε πάρα πολύ μικρή, 17 χρονών. Σας έλειπε κι αυτή η πατρική φιγούρα;

    Φλίγκος

    Ναι, μου έλειπε η πατρική φιγούρα και στον πρώτο μου άντρα είδα έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν και ο πατέρας μου και ο προστάτης μου και ο σύντροφός μου και ο άντρας μου και η αγάπη μου.

    Όχι, είχαμε πολύ επώδυνο χωρισμό.

    Τι σημαίνει επώδυνος χωρισμός;

    Επώδυνος. Όταν αποφάσισα εγώ κάποια στιγμή να χωρίσουμε, εκείνος δεν μπορούσε να το δεχτεί. Και έπρεπε να απευθυνθώ και στη Δικαιοσύνη. Πράγμα το οποίο έκανα. Υπήρχε ξύλο, βωμολοχία. Για να φτάσω σε αυτό το σημείο, με απαξίωνε, με υποτιμούσε, ήταν άπιστος στη σχέση του γάμου. Ότι άσχημο μπορεί να συμβεί, μου συνέβη εμένα εκείνη την εποχή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Δεν έχουμε κάνει σεξ με τον σύντροφό μου εδώ και δύο χρόνια – Κατηγορεί το σώμα μου»

    Ηαπουσία ερωτικής επαφής σε μια σχέση μπορεί να τη φθείρει, αλλά...

    Τζένιφερ Άνιστον: Ο νέος της σύντροφος, Τζιμ Κέρτις εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της

    Ο νέος σύντροφος της Τζένιφερ Άνιστον, Τζιμ Κέρτις, τη συνόδευσε στην...

    Μαρία Ιωαννίδου για Φρέντυ Γερμανό: Ήταν πολύ άδικο που πέθανε τόσο νέος, ήταν μια τεράστια απώλεια

    Στην απώλεια του Φρέντυ Γερμανού αναφέρθηκε η Μαρία Ιωαννίδου, εκφράζοντας τη θλίψη...

    Κυψέλη: Συνελήφθη 59χρονος που πυροβόλησε υπάλληλο καθαριότητας

    Στη σύλληψη ενός 59χρονου προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης...