Σύλληψη 42χρονου στα Καμίνια: Λήστευε συστηματικά καταστήματα της περιοχής

    Ημερομηνία:

    Για ληστείες κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, συνελήφθη από στελέχη της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πειραιά, 42χρονος στα Καμίνια.

    Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, την Τετάρτη 24 Αυγούστου, ο 42χρονος μετά από προανακριτική έρευνα, προέκυψε ότι φορώντας προστατευτική μάσκα, προσέγγισε περίπτερο στην περιοχή των Καμινίων και με απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησε την υπάλληλο και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

    Στην κατοχή του που συνελήφθη την ίδια ημέρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασία περιέχουσα-0,86- γραμμ. ηρωίνης, λεπίδα και χρηματικό ποσό.

    Φορώντας μάσκα και κρατώντας μαχαίρι προσέγγιζε τους υπαλλήλους

    Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος διέπραττε συστηματικά ληστείες κατά τη διάρκεια των οποίων φορώντας προστατευτική μάσκα, προσέγγιζε υπάλληλους καταστημάτων και κατά κύριο λόγο με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου τους ακινητοποιούσε και αφαιρούσε χρηματικά ποσά.

    Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις ληστειών, που διαπράχθηκαν σε καταστήματα στην περιοχή του Πειραιά κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Εξι ανεκτίμητα δώρα από τον Βασίλη! Η τραγωδία με τον 40χρονο και η ζωή που χάρισε – ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ

    Στην ύψιστη προσφορά προχώρησε η οικογένεια του 40χρονου οικοδόμου, Βασίλη,...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Μεγάλη φωτιά μέσα στη νύχτα – Ηχησε 112 – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική περιοχή και σημεία με...

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...