Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣ της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας με το Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο

    Ημερομηνία:

    Τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο επισκέφθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, Νεφρολόγος, κ Περικλής Δουζδαμπάνης και ο Γραμματέας Αγγειοχειρούργος κ Ιωάννης Ντούβας.
    GLEARNET
    Η συνάντηση πέρα από τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της και την ανταλλαγή ευχών για την ονομαστική εορτή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ Χρυσόστομου, έγινε σε πολύ εγκάρδιο και φιλικό κλίμα.
    Υπήρξε ταύτιση απόψεων και αλληλοκατανόηση ενώ το μήνυμα που θέλησαν να στείλουν τόσο ο Πρόεδρος της Ι.Ε.Δ.ΕΠ κ Περικλής Δουζδαμπάνης όσο και ο Μητροπολίτης Πατρέων κ Χρυσόσοστομος είναι το μήνυμα, αλληλοσεβασμού, αλληλεγγύης και αγαστής συνεργασίας της Ιατρικής κοινότητας με την Εκκλησία σε θέματα δημόσιας υγείας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς θα καταλάβετε αν ο συνομιλητής σας λέει ψέματα μέσα σε 5 λεπτά – Τα τρία βασικά λάθη στη γλώσσα του σώματος

    Ως άνθρωποι, είναι έμφυτο το να προσπαθούμε υποσυνείδητα να...

    O κήπος του «θανάτου» – Ενα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη – Δείτε πού βρίσκεται

    Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη βρίσκεται...

    Ο σίγουρος τρόπος να βελτιώσετε τη λίμπιντο, τη στύση και τη συχνότητα των επαφών

    Όλο και περισσότερες είναι οι έρευνες που αναζητούν τους...

    Γιατί οι παχουλοί άντρες είναι καλύτεροι εραστές από τους γραμμωμένους;

    Γιατί οι παχουλοί άντρες είναι καλύτεροι εραστές; Τούρκοι επιστήμονες...