Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣ της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας με το Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο

Ημερομηνία:

Τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο επισκέφθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, Νεφρολόγος, κ Περικλής Δουζδαμπάνης και ο Γραμματέας Αγγειοχειρούργος κ Ιωάννης Ντούβας.
Η συνάντηση πέρα από τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της και την ανταλλαγή ευχών για την ονομαστική εορτή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ Χρυσόστομου, έγινε σε πολύ εγκάρδιο και φιλικό κλίμα.
Υπήρξε ταύτιση απόψεων και αλληλοκατανόηση ενώ το μήνυμα που θέλησαν να στείλουν τόσο ο Πρόεδρος της Ι.Ε.Δ.ΕΠ κ Περικλής Δουζδαμπάνης όσο και ο Μητροπολίτης Πατρέων κ Χρυσόσοστομος είναι το μήνυμα, αλληλοσεβασμού, αλληλεγγύης και αγαστής συνεργασίας της Ιατρικής κοινότητας με την Εκκλησία σε θέματα δημόσιας υγείας.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Καταδίκη ιδιοκτήτη γνωστού εκδοτικού οίκου για σεξουαλική παρενόχληση

Μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση συστηματικής παρενόχλησης στον εργασιακό χώρο,...

Φιάσκο για την Τουρκία με την επένδυση του 1 δις

Σε επενδυτικό φιάσκο εξελίσσεται για την Άγκυρα η υπόθεση...

Τσάντες πολυτελείας, αρώματα και καλλυντικά από τις λεηλασίες στη Γαλλία πωλούνται μέσω Vinted και e-bay

Στην αγορά μεταχειρισμένων προϊόντων φαίνεται πως επιχειρούν να διοχετευθούν...