Συνάντηση Ν. Φαρμάκη με το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αχαΐας

    Ημερομηνία:

    Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, επισκέφθηκαν στο γραφείο του τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αχαΐας.

    Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανταλλάχθηκαν απόψεις για την στήριξη των νόμιμων γυμναστηρίων. Επίσης, συζητήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας με σκοπό τη λειτουργία νομοθετικού και ελεγκτικού μηχανισμού που θα επιλαμβάνεται σε περιπτώσεις αθέμιτης ή παραβατικής συμπεριφοράς.

    Από την πλευρά της Περιφέρειας επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά η διάθεση συνεργασίας για την προαγωγή της υγεία και της ευεξίας, αλλά και η πρόθεση στήριξης της υγιούς επιχειρηματικότητας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Όλο το σύμπαν συνωμότησε για να γίνει», ισχυρίστηκε προκλητικά στην απολογία του ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου

    Σε δραματικούς τόνους εξελίχθηκε η απολογία του κατηγορούμενου για...

    Το ΔΕΗ IRONMAN® 70.3® Costa Navarino, Peloponnese, Greece που “κέρδισε” τον Gordon Ramsay επιστρέφει το 2026 – Οι εγγραφές μόλις άνοιξαν

    Μετά τη δυναμική επιστροφή του στην Πελοπόννησο, το ΔΕΗ IRONMAN®...

    Δ. ΠΑΛΟΥΜΠΗΣ: Η φωνή των αγροτών πρέπει να ακουστεί τώρα, όχι αύριο

    Χθες το απόγευμα βρέθηκα στην ανοιχτή συνέλευση του Ανεξάρτητου...