Συνάντηση Ν. Φαρμάκη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, Ταξίαρχο, Ι. Κυριακόπουλο

    Ημερομηνία:

    Με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, Ταξίαρχο Ιωάννη Κυριακόπουλο, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.
    Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια ανάληψης των καθηκόντων του νέου Αστυνομικού Διευθυντή και κατά τη διάρκειά της επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών με τον κ. Φαρμάκη να υπογραμμίζει ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελάδας θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε πρόσφορο και διαθέσιμο μέσο την τοπική ΕΛ.ΑΣ. η οποία ιδιαίτερα μέσα στις συνθήκες της πανδημίας προσφέρει πολύτιμο και πολυεπίπεδο έργο προς όφελος της κοινωνίας.
    «Μέσα από τη συνεργασία μας είμαι βέβαιος ότι μπορούν να ανακύψουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη για τους πολίτες, τους οποίους όλοι υπηρετούμε, ο καθένας από την πλευρά του» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Φαρμάκης, συγχαίροντας τον κ. Κυριακόπουλο και ευχόμενος κάθε επιτυχία στο έργο του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στα χέρια των 35αρηδων ο ΣΥΡΙΖΑ: Καλπάκης νέος Γραμματέας, Ζαχαριάδης ως Εκπρόσωπος Τύπου

    Στην επόμενη γενιά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία παραδίδει ο...

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνέλαβαν γνωστό δημοσιογράφο για εκβιασμό υφυπουργού

    Συνέλαβαν δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη ιστοσελίδας  του Βόλου ο οποίος...

    Συνταγή για παραδοσιακή τυροκαυτερή με φέτα και πιπεριά

    Η τυροκαυτερή είναι κλασικό ορεκτικό της ελληνικής κουζίνας. Η...

    Η στιγμή που η φρεγάτα “Αδρίας” δένει στο λιμάνι της Πάτρας – Βίντεο

    Φέτος αναβιώνει μετά από πολλά χρόνια ο θεσμός της...