Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Άννας Μαστοράκου  με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΠΠΑΜΑ

    Ημερομηνία:

    Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Αχαϊκού Συλλόγου Προστασίας Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία (ΑΣΠΠΑΜΑ) επισκέφθηκαν, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, την Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, με σκοπό τη γνωριμία και τη ανάπτυξη ενός πλαισίου συνεργασίας για την προώθηση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία, αναφορικά με την επάρκεια αίματος, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες και τις περιόδους των εορτών. Οι εκπρόσωποι του ΑΣΠΠΑΜΑ, τόνισαν την ανάγκη ανάπτυξης μιας μεγάλης εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, παρουσιάζοντας σχετικές προτάσεις.

    Η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, επεσήμανε ότι «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στέκεται αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας. Η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι μόνο μία πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο, αλλά και μία ουσιαστική συνεισφορά στην ενίσχυση του συστήματος υγείας. Θα αξιοποιήσουμε κάθε διαθέσιμο μέσο για να περάσουμε το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες».

    Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση και των δύο πλευρών για τη δημιουργία κοινής στρατηγικής δράσης για το επόμενο διάστημα.

    Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Π.Δ.Ε., Λάμπος Θεόδωρος και από πλευράς του Αχαϊκού Συλλόγου Προστασίας Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, ο Πρόεδρος, Πύργας Χάρης, ο Αντιπρόεδρος Αλεξανδρόπουλος Κώστας, η Γεν. Γραμματέας, Κεφάλα Ελένη και η Ταμίας, Αντωνακοπούλου Ανδριάννα.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μύκονος: Πλήγμα στα κυκλώματα που εμπορεύονται προϊόντα μαϊμού

    Σημαντικό πλήγμα στο παραεμπόριο πέτυχε η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου....

    «Η τεχνικός της απάτης»: Μυστηριώδης γυναίκα τρομοκρατεί το Αγρίνιο

    Μια ασυνήθιστη και ανησυχητική απόπειρα απάτης φαίνεται πως βρίσκεται...

    Η επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στην Ορεινή Ναυπακτία, που πήγε, με ποιους και που δείπνησε ΦΩΤΟ

    Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. βρίσκεται αυτές τις ημέρες...

    Μυθικός Τεντόγλου: «Πέταξε» με κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο

    Ο Μίλτος Τεντόγλου εμφανίζεται σε τρομερή κατάσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων...