Συνάντηση του αν. Περιφερειάρχη, Χ. Μπονάνου, με το νέο Διοικητή της 6ης ΥΠΕ

    Ημερομηνία:

    Εθιμοτυπική συνάντηση στα γραφεία της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, είχε με το νέο Διοικητή της, Ηλία Θεοδωρόπουλο, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος, σήμερα, Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024.

    Στη συνάντηση που διεξήχθη παρουσία του Υποδιοικητή, Γεωργίου Δέντσικα και του Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας της 6ης ΥΠΕ, Αντωνίου Ραγκαβά, ο κ. Μπονάνος ευχήθηκε καλή επιτυχία και ευόδωση στο έργο της νέας διοίκησης, καθώς οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει είναι πολλές και σημαντικές.

    GLEARNET

    Παράλληλα, τόνισε την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με σκοπό η συνεργασία των δύο φορέων να αποφέρει θετικά αποτελέσματα, στο δύσκολο και απαιτητικό χώρο της υγείας.

    Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε, οι δύο πλευρές επεσήμαναν τις προοπτικές αλλά και τις αδυναμίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην περιοχή μας και συμφώνησαν να συνεχίσουν από κοινού την προσπάθεια για διαρκή βελτίωση των υποδομών, του εξοπλισμού και εν γένει των δυνατοτήτων των νοσηλευτικών ιδρυμάτων και των άλλων υπηρεσιών που παρέχουν υπηρεσίες υγείας στους συμπολίτες μας, στο πλαίσιο και της νέας προγραμματικής περιόδου 2021 – 2027.

    Συνάντηση του αν. Περιφερειάρχη, Χ. Μπονάνου, με το νέο Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Συνάντηση του αν. Περιφερειάρχη, Χ. Μπονάνου, με το νέο Διοικητή της 6ης ΥΠΕ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΙΑ: Πρόεδρος των ρεκόρ ο Αντώνης Κουνάβης

    Η δραστηριότητα του Προέδρου της ΔΕΕΠ Αχαΐας είναι πράγματι...

    ΟΝΝΕΔ: Επανεκλέγεται πρόεδρος ο Ορφέας Γεωργίου

    Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής υποψηφιοτήτων για τον πρόεδρο...

    Ακυρώθηκε η συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς στην Κωνσταντινούπολη – Οι Τούρκοι τον κατηγορούν ότι στηρίζει το Ισραήλ

    Η συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς, που θα γινόταν την Τρίτη 7 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη,...

    Την έσυραν από τα μαλλιά και την έβαλαν να φιλήσει την ισραηλινή σημαία – Τούρκος ακτιβιστής καταγγέλλει την κακομεταχείριση της Γκρέτα Τούνμπεργκ

    Η Σουηδή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ, η οποία παραμένει φυλακισμένη στο Ισραήλ μετά...