Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Χ. Μπονάνου με την Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και περιχώρων

    Ημερομηνία:

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος επισκέφθηκε την Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και περιχώρων όπου τον υποδέχθηκαν η πρόεδρος  Αναστασία Μανωλοπούλου και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μαραβέλιας.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη σχετικά με τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες του Σωματείου. Επιπλέον, αναφέρθηκαν στην προοπτική συνεργασίας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ιδιαίτερα συζητήθηκε η ενίσχυση των άπορων πολύτεκνων οικογενειών μέσω των προγραμμάτων ΤΕΒΑ καθώς και η χρήση χρηματοδοτικών εργαλείων από την Περιφέρεια  για τη στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας.

    Ο Κ. Μπονάνος δήλωσε: «Έχουμε υποχρέωση και ευθύνη να στηρίζουμε τα αιτήματα του συλλόγου των πολυτέκνων». Σε μια εποχή που το δημογραφικό πρόβλημα έχει πάρει εθνικές διαστάσεις, η τοπική αυτοδιοίκηση δεσμεύεται να προωθήσει τα αιτήματα, να ενώσει δυνάμεις με τους φορείς για να συμβάλει με τις δικές της δυνάμεις στην επίλυση προβλημάτων που στέκονται εμπόδια στην πολυτεκνία».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημοσκόπηση GPO: Πλειοψηφία υπέρ πρόωρων εκλογών το 2026 – Αλλάζει το κλίμα στο εκλογικό σώμα

    Αλλαγή στάσης σε σχέση με το 2024 παρουσιάζει το...

    Πάτρα: Βόλτα στην Ρήγα Φεραίου για τον Αλέξη Τσίπρα – φωτό

    Στην Πάτρα βρίσκεται ήδη ο Αλέξης Τσίπρας, όπου από νωρίς...

    Πάτρα: Νέα δράση αιμοδοσίας από τον σύλλογο εθελοντών “Άγιος Χαράλαμπος”

    Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας “ο Αγιος...

    Η Πάτρα ετοιμάζεται για τα ρεβεγιόν των εορτών

    Η Πάτρα μπαίνει δυναμικά στο κλίμα των Χριστουγέννων και...