Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη με την Γ.Γ. Βασιλική Παντελοπούλου

    Ημερομηνία:

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Πρόεδρος της Επιτροπής Βαλκανίων & Ευξείνου Πόντου και Αντιπρόεδρος της Διαμεσογειακής Επιτροπής της CPMR,  Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με την Γενική Γραμματέα Εταιρικού Συμφώνου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Βασιλική Παντελοπούλου, τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024.

    Στη συνάντηση παρευρέθηκε και η Προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Interreg 2021-2027, Μαρία Νεζερίτη, καθώς και ο Συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη, Γιάννης Κανακάρης.

    Ο Αντιπεριφερειάρχης, Φωκίων Ζαΐμης,  ενημέρωσε για το έργο της CPMR και της Επιτροπής Βαλκανίων & Ευξείνου Πόντου, για το έγγραφο πολιτικής της CPMR σχετικά με το μέλλον του Interreg, αλλά και την ευρύτερη σημασία των ευρωπαϊκών προγραμμάτων της στρατηγικής για την Αδριατική και το Ιόνιο (EUSAIR).

    Τέλος, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την μακροπεριφέρεια της Μεσογείου, καθώς και η σημασία της στρατηγικής αυτής για την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...