Συνάντηση του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Ιαπωνίας με τον Πρέσβη της Ιαπωνίας

Ημερομηνία:

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ιαπωνίας κ. Α. Χαρίτσης συναντήθηκε χθες  με τον Πρέσβη της Ιαπωνίας στην Αθήνα κ. Yasunori Nakayama.

PHILOXENIA

Στη συνάντηση κυριάρχησε η αμοιβαία επιθυμία για ενδυνάμωση της οικονομικής και εμπορικής σχέσης των δύο χωρών, ενώ έγινε εκτενής αναφορά στην ανάγκη για αύξηση των εισαγωγών ελληνικών προϊόντων στην Ιαπωνία, καθώς και στην αναζήτηση επενδυτικών ευκαιριών στην Ελλάδα από την πλευρά της Ιαπωνίας.

Συζητήθηκε επίσης η προοπτική επιχειρηματικής συνεργασίας στους τομείς της τεχνογνωσίας, της πληροφορικής και της ενέργειας. Τέλος, διατυπώθηκε η προσδοκία για περαιτέρω ενίσχυση της επικοινωνίας και της φιλίας Ελλάδας-Ιαπωνίας, μέσω ανταλλαγής επισκέψεων και οργάνωσης συναντήσεων σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: «Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά» – Μουσική βραδιά στον Άγιο Βασίλειο

Μια μουσική βραδιά με άρωμα από τα παλιά διοργανώνει...

Είναι ο Χάρι Κέιν ο κορυφαίος σέντερ φορ στην ιστορία;

Ακούγεται βαρύ και ολίγον άκομψο, ιδίως αν είσαι κάποιας...

Η Škoda είναι η νέα Porsche

Πριν από πολλά χρόνια, τα αυτοκίνητα Škoda ήταν συνώνυμο...