Συνάντηση του Θεόδωρου Λουλούδη με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Συλλόγου Πωλητών Λαϊκών Αγορών Αχαΐας

    Ημερομηνία:

    Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024, ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Θεόδωρος Λουλούδης, συναντήθηκε με τους κ.κ.Αραβαντινό Ηλία και Πανταζόπουλο Χρήστο, εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Συλλόγου Πωλητών Λαϊκών Αγορών Αχαΐας. Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, επικεντρώθηκε στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν οι λαϊκές αγορές της περιοχής.

    Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Λουλούδης τόνισε τη σημασία της ενίσχυσης του ρόλου των λαϊκών αγορών για την τοπική οικονομία και την ανάγκη στήριξης και ενδυνάμωσης των παραγωγών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό. Επιπλέον, αναφέρθηκε σε μέτρα που προτίθεται να προωθήσει, με στόχο τη βελτίωση των υποδομών, την αναβάθμιση των υπηρεσιών και τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης.

    *Ο Θεόδωρος Λουλούδης είναι υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στη Ζάκυνθο ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Κωνσταντίνος Κατσαφάδος

    Στη Ζάκυνθο βρίσκεται σήμερα ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και...

    Η Alena Omovych ποζάρει με sexy μίνι μαύρο φόρεμα σε πισίνα στην Μύκονο

    Η Alena Omovych ποζάρει με sexy μίνι μαύρο φόρεμα...

    ΗΠΑ: Άγριο ξύλο σε συναυλία στην Καλιφόρνια – Την άφησε αναίσθητη από τα χτυπήματα και έτρεξε να κρυφτεί

    Ένα τρομακτικό βίντεο που έγινε viral δείχνει έναν άνδρα...