Συνέχεια των Ανοιχτών Συναντήσεων του Δικτύου Πολιτισμού Αχαΐας 

    Ημερομηνία:

    Ενίσχυση και Διαμόρφωση του Πολιτιστικού Τοπίου της Αχαΐας

    Το Δίκτυο Πολιτισμού Αχαΐας (ΔΠΑ) συνέχισε τις ανοιχτές συναντήσεις του, φιλοξενούμενο στον χώρο «Κοινο_τοπία» το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2025. Η συνάντηση αυτή αποτελεί μέρος μιας σειράς διαλογικών συναντήσεων που εστιάζουν στη διαμόρφωση του πολιτιστικού μέλλοντος της Αχαΐας.

    Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι συμμετέχοντες ανέλυσαν τις ευκαιρίες που προκύπτουν στον πολιτιστικό τομέα και εξέτασαν το ενεργό δυναμικό της περιοχής, τόσο σε επίπεδο καλλιτεχνών και θεατών, όσο και στις προοπτικές για βιώσιμη ανάπτυξη του πολιτισμού.

    Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη διαμόρφωση μιας δυναμικής και πολυδιάστατης πολιτιστικής ταυτότητας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων και οργανισμών που μοιράζονται το κοινό όραμα για την ανάπτυξη του πολιτισμού στην Αχαΐα. Συζητήθηκαν νέες δράσεις και στρατηγικές που θα αναληφθούν, με στόχο την ενίσχυση του πολιτιστικού ιστού της περιοχής.

    Το ΔΠΑ ευχαριστεί τον χώρο «Κοινο_τοπία» για την εξαιρετική φιλοξενία και όλους τους συμμετέχοντες για τις πολύτιμες συνεισφορές τους στον πολιτισμό της Αχαΐας. Το Δίκτυο ανανεώνει τη δέσμευσή του για συνέχιση των ανοιχτών συναντήσεων και τη δημιουργία ενός νέου πολιτιστικού μοντέλου που θα αναδείξει τις δημιουργικές δυνάμεις και θα συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής.

    Συνέχεια των Ανοιχτών Συναντήσεων του Δικτύου Πολιτισμού Αχαΐας  Συνέχεια των Ανοιχτών Συναντήσεων του Δικτύου Πολιτισμού Αχαΐας  Συνέχεια των Ανοιχτών Συναντήσεων του Δικτύου Πολιτισμού Αχαΐας 

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φοινικούντα:Τι ζητά ο ανιψιός του 68χρονου νεκρού ιδιοκτήτη του κάμπινγκ με εξώδικο

    Το θρίλερ της Φοινικούντας  είναι δίχως τέλος καθώς από τη...

    Σπύρος Σορβατζιώτης: Η δήλωση του προέδρου του ΔΣ Πατρών

    Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών,...

    Ωράριο φορτοεκφόρτωσης: Επιστολή Πελετίδη, προς τις μεταφορικές εταιρείες, την ΟΕΒΕΣΝΑ και τον Εμπορικό Σύλλογο

    Την ανάγκη σεβασμού του ωραρίου φορτοεκφόρτωσης στους πεζόδρομους του...

    Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο γνωστού εμπόρου! Στο έδαφος ο άνδρας – φωτό

    Πανικός στις 6 το απόγευμα στην διασταύρωση των οδών...