Συνελήφθη 26χρονος για την έκρηξη στη γιάφκα των Αμπελοκήπων

    Ημερομηνία:

    Νέα σύλληψη σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26.11.24) για την έκρηξη της βόμβας στο διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους. 

    Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, γύρω στις 4 το μεσημέρι συνελήφθη ένας 26χρονος για την ισχυρή έκρηξη στη γιάφκα των Αμπελοκήπων.

    Ο 26χρονος, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα αύριο το πρωί.

    Πρόκειται για την πέμπτη σύλληψη κατά σειρά που έχει πραγματοποιηθεί από την ημέρα της έκρηξης έως και σήμερα.

    Αρχικά, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε δύο γυναίκες κι έναν άνδρα, ενώ στη συνέχεια προχώρησαν και στη σύλληψη του Νίκου Ρωμανού, καθώς εντοπίστηκε αποτύπωμά του σε μία σακούλα, που βρέθηκε στη γιάφκα.

    Από την έκρηξη της βόμβας σκοτώθηκε και το άτομο, που φέρεται να προχωρούσε στην συνδεσμολογία της, καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η ομάδα των Αμπελοκήπων ετοίμαζε «χτύπημα» μία ημέρα μετά από τη στιγμή της έκρηξης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νεκρός 47χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο

    Νέα τραγωδία στην… άσφαλτο σημειώθηκε στην Κρήτη με θύμα...

    Δυτική Αχαΐα: Με επιτυχία η πρεμιέρα του έργου “Οκτώ Γυναίκες Κατηγορούν”

    Μια ξεχωριστή βραδιά στην οποία αναδείχτηκε η μαγεία του...

    ΠΑΤΡΑ: Συνελήφθη Πατρινός τοκογλύφος και εκβιαστής! Είχε αυξήσει το δάνειο κατά… 700%

    Στη σύλληψη ενός 25χρονου στην Πάτρα προχώρησαν οι αστυνομικές...

    Τραγωδία στο Μπαγκλαντές: Τουλάχιστον 16 νεκροί από τη συντριβή πολεμικού αεροσκάφους σε σχολείο – βίντεο

    Τουλάχιστον 16 άνθρωποι, ανάμεσά τους και ο πιλότος, έχασαν...