Συνελήφθη 28χρονη που αρνήθηκε να πληρώσει ένα ρόφημα – Έφτυσε και χτύπησε υπαλλήλους

    Ημερομηνία:

    Επιτέθηκε φραστικά την υπάλληλο ενός τυροπιτάδικου στην Νέα Ιωνία του Βόλου, 28χρονη που μπήκε στο κατάστημα ζήτησε ένα ρόφημα, αλλά αρνήθηκε να το πληρώσει.

    Σύμφωνα με την ερτ, δεν περιορίστηκε μόνο στις φραστικές απειλές, αλλά συνέχισε φτύνει την υπάλληλο και εν τέλει την χτύπησε. Τέλος πέταξε νερό στην ταμειακή μηχανή βραχυκυκλώνοντας το σύστημα. Το επεισόδιο συνέβη το βράδυ της Τετάρτης.

    Στο κατάστημα υπήρχε και δεύτερη υπάλληλος, η οποία προσπάθησε να προστατεύσει τη συνάδελφό της και να απομακρύνει τη δράστιδα, αλλά έγινε και αυτή στόχος.

    ICECAP

    Η 28χρονη την έβρισε και τη χτύπησε στο πρόσωπο. Αμέσως μετά έκανε μεταβολή για να φύγει και βγαίνοντας από τα κατάστημα προσπάθησε να κλέψει δυο συσκευασίες ενεργειακών ποτών, αλλά χωρίς να τα καταφέρει.

    Τα θύματα της επίθεσης ειδοποίησαν την αστυνομία, έδωσαν περιγραφές της 28χρονης και λίγο αργότερα αστυνομικοί την εντόπισαν και την συνέλαβαν, αφού αναγνωρίστηκε από τις δυο γυναίκες.

    Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, πρόκληση σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κλοπή και εξύβριση.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μεγάλη Παρασκευή: Για ποιους είναι αργία ή ημιαργία

    Η Μεγάλη Παρασκευή ανήκει στις αργίες του Δημοσίου (και επομένως οι...

    ΠΑΤΡΑ: Η Αννα Μαστοράκου στην εκδήλωση «Υγεία Πνευμόνων» – ΦΩΤΟ

    Εγραψε η αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου...

    Τραγωδία: Νεκρή 20χρονη – Σοβαρά τραυματισμένοι οι γονείς της – ΦΩΤΟ

    Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο πριν το Στεφανοβίκειο Μαγνησίας...

    Το Φως που Δημιουργούμε: Σκέψεις για τη Σταύρωση, την Ανάσταση και την Ανθρώπινη Αντοχή

    Του Γιώργου Καρβουνιάρη*   Πώς θα έλαμπε το φως, αν πρώτα...