Συνελήφθη ο ιδρυτής της ιστοσελίδας μέσω της οποίας ο Ντομινίκ Πελικό στρατολογούσε βιαστές

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη στη Γαλλία ο ιδρυτής της ιστοσελίδας που χρησιμοποίησε ο Ντομινίκ Πελικό για να στρατολογήσει αγνώστους για να βιάσουν τη σύζυγό του, Ζιζέλ.

    Ο ιδρυτής της αμφιλεγόμενης ιστοσελίδας Coco, ο 44χρονος Ισαάκ Στέιντλ, συνελήφθη στη Γαλλία και ανακρίνεται από την αστυνομία του Παρισιού για τη χρήση της πλατφόρμας του σε περισσότερα από 23.000 εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένων βιασμών, δολοφονιών και παιδοφιλίας. Η ιστοσελίδα κατέβηκε από τις γαλλικές Αρχές τον Ιούνιο του 2024, όταν ξεκίνησαν οι έρευνες για την υπόθεση Πελικό.
    Σύμφωνα με τον Guardian, οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τον Στέιντλ αρνήθηκαν να σχολιάσουν λέγοντας πως ο κατηγορούμενος θα μιλήσει στον δικαστή.

    Ο ιστότοπος έγινε πρωτοσέλιδο αφού αποκαλύφθηκε ότι ο Πελικό είχε χρησιμοποιήσει ένα chatroom του Coco με την ονομασία A son Insu (εν αγνοία τους) για να στρατολογήσει περισσότερους από 80 άνδρες για να βιάσουν και να κακοποιήσουν σεξουαλικά την τότε σύζυγό του, την οποία νάρκωνε. Ο ίδιος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 20 ετών ενώ ποινές καταδίκης επιβλήθηκαν και σε ακόμα 50 άνδρες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέος ΚΟΚ: Πόσο πάει το «πορτοκαλί» φανάρι;

    Η μόνη περίπτωση που επιτρέπεται η διέλευση, είναι όταν το όχημα βρίσκεται...

    Ο Έλληνας εφοπλιστής με τα εκατομμύρια κέρδη και την τρέλα του

    Ο εφοπλιστής και επιχειρηματίας Χάρης Βαφειάς κατάφερε μέσα στα τελευταία χρόνια...

    Η ΒΙΚΟΣ COLA στη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας μπάσκετ της Πάτρας! Μπράβο στην εταιρεία αναψυκτικών

    Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ Cola η οποία πρωταγωνιστεί στον χώρο...

    Κρίση στο γάμο του εφοπλιστή Αλέξανδρου Σαρακάκη και της Ρενάτας Καρρά

    Eνα από τα πιο ωραία, ταιριαστά και μέχρι πρότινος...