ΣΥΝΤΑΓΗ: Ρολάκια με σάλτσα πέστο

    Ημερομηνία:

    Υλικά

    1 πακέτο κατεψυγμένη σφολιάτα, αποψυγμένη
    240 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
    1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
    1/2 φλ. τσαγιού πέστο βασιλικού
    1/2 φλ. τσαγιού λιαστές ντομάτες σε λάδι
    1 σκελίδα σκόρδο

    Εκτέλεση

    Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 200 βαθμούς.
    Για να φτιάξετε το πέστο λιαστής ντομάτας, ανακατέψτε τις λιαστές ντομάτες, 1 σκελίδα σκόρδο ξεφλουδισμένη, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, 1/4 φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα και 1 κουταλιά της σούπας πέστο βασιλικού.
    Απλώστε το πέστο λιαστής ντομάτας σε μια λεπτή στρώση σε ένα φύλλο σφολιάτας.
    Τοποθετήστε από πάνω τα τριμμένα τυριά.
    Τυλίξτε το φύλλο σφολιάτας σε σφιχτό κορμό, με την πλευρά της ραφής προς τα κάτω.
    Επαναλάβετε τη διαδικασία με το πέστο βασιλικού στο δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
    Παγώστε τους κορμούς για 10 λεπτά στην κατάψυξη και στη συνέχεια κόψτε τους σε ροδέλες.
    Τοποθετήστε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήστε για 20 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν, να γίνουν τυρί και να ροδίσουν.
    Σερβίρετε ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ: Επεσε με τη μηχανή πάνω στις κατεβασμένες μπάρες

    Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το απόγευμα της Κυριακής 20 Ιουλίου,...

    Γάζα: 67 οι νεκροί Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά ενώ περίμεναν φορτηγά του ΟΗΕ με βοήθεια

    Το υπουργείο Υγείας στην Γάζα, που τελεί υπό τον έλεγχο...

    Ατύχημα για την Ιωάννα Τούνη: «Νομίζω πως έπαθα κάταγμα…» – Η ανάρτηση στο Instagram

    Στη Χαλκιδική είχε πάει η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον γιο...

    Συρία: Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει ενόπλους να αναγκάζουν Δρούζους να πηδήξουν από μπαλκόνι – Σκληρές εικόνες

    Ένα βίντεο με σκληρές εικόνες που δείχνει μαχητές στην Συρία να...