ΣΥΝΤΑΓΗ: Ρολάκια με σάλτσα πέστο

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Υλικά

    ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

    1 πακέτο κατεψυγμένη σφολιάτα, αποψυγμένη
    240 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
    1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
    1/2 φλ. τσαγιού πέστο βασιλικού
    1/2 φλ. τσαγιού λιαστές ντομάτες σε λάδι
    1 σκελίδα σκόρδο

    DEAR SANTA – COFFEE ISLAND

    Εκτέλεση

    Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 200 βαθμούς.
    Για να φτιάξετε το πέστο λιαστής ντομάτας, ανακατέψτε τις λιαστές ντομάτες, 1 σκελίδα σκόρδο ξεφλουδισμένη, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, 1/4 φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα και 1 κουταλιά της σούπας πέστο βασιλικού.
    Απλώστε το πέστο λιαστής ντομάτας σε μια λεπτή στρώση σε ένα φύλλο σφολιάτας.
    Τοποθετήστε από πάνω τα τριμμένα τυριά.
    Τυλίξτε το φύλλο σφολιάτας σε σφιχτό κορμό, με την πλευρά της ραφής προς τα κάτω.
    Επαναλάβετε τη διαδικασία με το πέστο βασιλικού στο δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
    Παγώστε τους κορμούς για 10 λεπτά στην κατάψυξη και στη συνέχεια κόψτε τους σε ροδέλες.
    Τοποθετήστε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήστε για 20 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν, να γίνουν τυρί και να ροδίσουν.
    Σερβίρετε ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιράν: Σε θάνατο καταδικάστηκε ο ράπερ Αμίρ Ταταλού

    Ιρανικό δικαστήριο επέβαλε σε δεύτερο βαθμό την θανατική ποινή τον...

    Επίθεση Ερντογάν στην Δύση: Η εποχή του διαίρει και βασίλευε… τελείωσε

    Οι αιχμές που άφησε ο Τούρκος Πρόεδρος σε ομιλία...

    Χιονοδρομικό – Παρνασσός: Τεράστιες ουρές και ταλαιπωρία λόγω χαλασμένων lift

    Οι κοντινές αποδράσεις κυρίως τα Σαββατοκύριακα αποτελούν μονόδρομο καθώς...

    Καίτη Γκρέυ: Το πραγματικό όνομα, οι επιτυχίες και η γνωριμία με τον Έλβις Πρίσλεϊ

    Η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια της δεκαετία του 1960, άφησε...
    Best Shop