ΣΥΝΤΑΓΗ: Ρολάκια με σάλτσα πέστο

    Ημερομηνία:

    Υλικά

    1 πακέτο κατεψυγμένη σφολιάτα, αποψυγμένη
    240 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
    1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
    1/2 φλ. τσαγιού πέστο βασιλικού
    1/2 φλ. τσαγιού λιαστές ντομάτες σε λάδι
    1 σκελίδα σκόρδο

    Εκτέλεση

    Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 200 βαθμούς.
    Για να φτιάξετε το πέστο λιαστής ντομάτας, ανακατέψτε τις λιαστές ντομάτες, 1 σκελίδα σκόρδο ξεφλουδισμένη, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, 1/4 φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα και 1 κουταλιά της σούπας πέστο βασιλικού.
    Απλώστε το πέστο λιαστής ντομάτας σε μια λεπτή στρώση σε ένα φύλλο σφολιάτας.
    Τοποθετήστε από πάνω τα τριμμένα τυριά.
    Τυλίξτε το φύλλο σφολιάτας σε σφιχτό κορμό, με την πλευρά της ραφής προς τα κάτω.
    Επαναλάβετε τη διαδικασία με το πέστο βασιλικού στο δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
    Παγώστε τους κορμούς για 10 λεπτά στην κατάψυξη και στη συνέχεια κόψτε τους σε ροδέλες.
    Τοποθετήστε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήστε για 20 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν, να γίνουν τυρί και να ροδίσουν.
    Σερβίρετε ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι συμβαίνει με τους οργασμούς όταν είστε 50 ή μεγαλύτεροι

    Με την ηλικία έρχονται πολλές αλλαγές. Ενώ πολλές από...

    Τα 2 ζώδια που κρατάνε κακία και ζητούν πάντα εκδίκηση

    Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται πάντα κρύο από...

    Μαζικές απολύσεις βλέπει ο «νονός της τεχνητής νοημοσύνης» – Ποιες δουλειές είναι ασφαλείς

    Είναι μια πολύ καλή εποχή να γίνει κανείς υδραυλικός....

    Ανασφάλιστα οχήματα: Ποιοι και πότε θα λάβουν τα πρώτα «ραβασάκια» από την ΑΑΔΕ – Ποιο είναι το πρόστιμο

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αποστολής των προστίμων από...