Συρία: Τρεις νεκροί από ισραηλινή επίθεση στη Δαμασκό

    Ημερομηνία:

    Τουλάχιστον τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους, μετά από επίθεση που εξαπέλυσε το Ισραήλ σήμερα Τετάρτη (02.10.2024) στη Συρία με στόχο αξιωματούχους του Ιράν, που βρίσκονταν στην Δαμασκό.

    Το Ισραήλ στόχευσε ένα τριώροφο κτίριο στην πυκνοκατοικημένη γειτονιά Μεζά της Δαμασκού, ενώ στη συγκεκριμένη περιοχή είναι συχνά τα ισραηλινά πλήγματα, καθώς είναι έντονη η παρουσία Ιρανών αξιωματούχων, σύμφωνα με αναφορές από τα μέσα ενημέρωσης στη Συρία, τα οποία μετέδωσαν επίσης πως τουλάχιστον 3 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν από τον ισραηλινό βομβαρδισμό.

    Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε ότι στόχος ήταν μια πολυκατοικία όπου διαμένουν ηγετικά στελέχη της λιβανέζικης οργάνωσης Χεζμπολάχ και των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι τρεις ώρες που γιγαντώνουν τον κίνδυνο διαβήτη και παχυσαρκίας

    Οι έφηβοι που περνούν πολλές ώρες μπροστά από μια οθόνη...

    Δυτική Αχαϊα: Τα δώρα του Μητροπολίτη στην περιοχή, παραδόθηκαν στον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

    Σχολικά είδη για τους μαθητές των πυρόπληκτων περιοχών του...

    Πάτρα: Εσείς πώς θα σχολιάζατε αυτή τη σημερινή κατάσταση στο κέντρο; Δείτε ποια είναι η αιτία του “κακού”

    Εγραψε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Βρης: Αυτή ήταν, από χθές αργά...

    Οι «Χρονοταξιδιώτες» προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με… εξωγήινους

    Μαύρο σκοτάδι, έλλειψη ενέργειας, τσουνάμι, δραματική μείωση του πληθυσμού,...