ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Ξεπέρασε τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης η δημοτική Αρχή της Πάτρας

    Ημερομηνία:

    «Ελεεινή» χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας την ανάρτηση από την επίσημη σελίδα του Δήμου Πατρέων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έδειχνε τον Γιώργο Ρώρο να συνομιλεί με τον Νίκο Νικολόπουλο την ώρα της συζήτησης του θέματος των συμβασιούχων.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αναφέρει:

    Ξεπέρασε τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης η Δημοτική Αρχή της Πάτρας καθώς χρησιμοποίησε την σελίδα του Δήμου Πατρέων (για την λειτουργία της οποίας πληρώνουν οι πατρινοί πολίτες και όχι το ΚΚΕ) για την ανάρτηση φωτογραφίας του επικεφαλής της ”ΏΡΑ Πατρών”, Γιώργου Ρώρου, από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να αποκαλύψει «δήθεν» συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με την ακροδεξιά.

    Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιήθηκε σε άλλες σκοτεινές και δύσκολες εποχές, ενάντια σε δημοκράτες, αριστερούς και κομμουνιστές.
    Το ποιες δυσκολίες οδήγησαν την Δημοτική Αρχή στην επιλογή μιας τέτοιας μεθόδου το καταλαβαίνουμε καλά. Η θέληση της να οδηγήσει το ενδιαφέρον των πατρινών μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας και των μεγάλων ζητημάτων της πόλης, στα οποία απέτυχε, την έχει κάνει να χάσει την ψυχραιμία της και να πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα. Η μέθοδος που επιλέγει όμως είναι ελεεινή.  Τη βιώνουν καθημερινά οι πολίτες από τα συστημικά μέσα με διαστρέβλωση της πραγματικότητας και fake news.

    Το τέλος σας κύριε Πελετίδη επιλέγετε να το στολίσετε με μεθόδους που έχει καταδικάσει η συλλογική αριστερά και ο δημοκρατικός κόσμος.
    Σε αυτό τον ολισθηρό δρόμο δεν θα σας ακολουθήσουμε. Δεν θα ανεβάσουμε φωτογραφία του Δημάρχου αγκαλιά με τον κ. Μητσοτάκη όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Καλό σας δρόμο!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ: Στην Αχάια Κλάους ο «επίλογος»

    Στην ιστορική οινοβιομηχανία Αχάια Κλάους, γράφτηκε ο επίλογος του...

    Πάτρα: Οι κακοτεχνίες στον πεζόδρομο της Μαιζώνος

    Οι κακοτεχνίες στον πεζόδρομο της Μαιζώνος στο τμήμα από...

    Νέος Κ.Ο.Κ.: 748 παραβάσεις για μη χρήση κράνους, οι 33 στη Δυτ. Ελλάδα

    Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι ενημερωτικές δράσεις της Ελληνικής...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 10/12/2025

    14:30 Mega News Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ Ελληνικό Πρωτάθλημα Πόλο...