ΣΥΡΙΖΑ για Ειδικό Δικαστήριο: Η πρόταση της εισαγγελέως απέδωσε με πληρότητα την αλήθεια

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφέρει για την εισαγγελέα Όλγα Σμυρλή, η οποία ζήτησε την αθώωση του Νίκου Παππά αλλά και του Χρήστου Καλογρίτσα για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος σχετικά με το διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών, πως « σημερινή πρόταση της εισαγγελέως του Ειδικού Δικαστηρίου απέδωσε με πληρότητα την αλήθεια».

    Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει στη συνέχεια: «Μετά την αθώωση Κρέτσου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, έρχεται σήμερα η πρόταση της εισαγγελέως, κυρίας Σμυρλή, στο Ειδικό Δικαστήριο για να αποδομήσει όλο το κατηγορητήριο αλλά και το αφήγημα της κυβέρνησης για δήθεν στημένο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

    Η εισαγγελική πρόταση απέδωσε με πληρότητα την αλήθεια».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...