ΣΥΡΙΖΑ: Να παραιτηθεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

    Ημερομηνία:

    Επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στον οποίο χρεώνει την ευθύνη για τα επεισόδια και του ζητά να παραιτηθεί.

    Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Τα ιστορικά συλλαλητήρια της 28ης Φλεβάρη δεν μπορούν να αμαυρωθούν από τις αθλιότητες που διαπράττει σήμερα η ΕΛΑΣ με εντολή Μητσοτάκη – Χρυσοχοΐδη» και υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ καταπατά συνειδητά σήμερα το συνταγματικό δικαίωμα του Συνέρχεσθαι».

    Συμπερασματικά, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει: «Είναι πλέον ολοφάνερο, πως οι δυνάμεις της Αστυνομίας είχαν σαφή εντολή να διαλύσουν τη συγκέντρωση με κάθε τρόπο κι όχι να προστατεύσουν τους πολίτες, όπως ψευδώς ισχυριζόταν υποκριτικά ο κ. Χρυσοχοΐδης την περασμένη Τετάρτη. Ας ανοίξει ο κ. Χρυσοχοΐδης τον δρόμο στον κ. Μητσοτάκη παραιτούμενος πρώτος ο ίδιος και στη συνέχεια ο εντολέας του».
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η κοινή ανακοίνωση Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού: Δέσμευση για ειρηνική ολοκλήρωση τελικών – Εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη

    Μια κοινή και… αναίμακτη ανακοίνωση συμφώνησαν να εκδώσουν οι...

    ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Ετσι αποχαιρέτησε η πόλη τον Ορέστη Σκαλτσά

    Από τον δημοσιογράφο Ανδρέα Βρη: Μεγάλη ήταν η παρουσία της...

    BMW iX: Στην Ελλάδα η κορυφαία ηλεκτρική πρόταση με 700 χλμ αυτονομία

    Η BMW παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νέα BMW iX, στα πλαίσια...

    Ελληνες Οδηγοί: Συνεχίζουμε να βρίζουμε, να πίνουμε και να …πλακωνόμαστε με το παραμικρό

    Το ότι δεν είμαστε καλοί οδηγοί αυτό είναι γνωστό....