ΣΥΡΙΖΑ: Στην Επιθεώρηση Εργασίας προσέφυγαν εργαζόμενοι του «105.5 Στο Κόκκινο» για μη καταβολή δεδουλευμένων

    Ημερομηνία:

    Προσφυγή στην Επιθεώρηση Εργασίας πραγματοποίησαν χθες εργαζόμενοι στον ραδιοφωνικό σταθμό «105.5 Στο Κόκκινο», καταγγέλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ για μη καταβολή δεδουλευμένων και του επιδόματος αδείας.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Σύμφωνα με την καταγγελία, οι εργαζόμενοι του σταθμού αναφέρουν πως δεν πληρώθηκαν για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, ενώ δεν έλαβαν και το καλοκαιρινό επίδομα.
    Πληροφορίες αναφέρουν πως η εργοδοσία ζήτησε αναβολή της τριμερούς διαδικασίας, στην οποία συμμετέχουν επίσης οι εργαζόμενοι και η Επιθεώρηση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Ατάλαντος, απαίσιος, κόπανος»: Ο Τραμπ… έλουσε με ύβρεις τον Μπρους Σπρίνγκστιν, που αποκάλεσε την αμερικανική κυβέρνηση «διεφθαρμένη και ύπουλη»

    Ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε σήμερα υβριστική επίθεση κατά του Μπρους Σπρίνγκστιν, αποκαλώντας τον...

    Διαδικτυακές αγορές: Πώς αγοράζουν ηλεκτρονικά οι Έλληνες

    Τις τάσεις που επικρατούν στις διαδικτυακές αγορές καταγράφει η...

    Τραγικό: Μια στις τρεις συνταγές φαρμάκων ανεκτέλεστη λόγω κόστους

    Περίπου το 30% των συνταγών φαρμάκων στις ΗΠΑ μένουν ανεκτέλεστες από...

    Δημοσκόπηση: Ένας στους έξι δίνει το μισό εισόδημά του στο ενοίκιο

    Βραχνάς παραμένει για τα ελληνικά νοικοκυριά το στεγαστικό. Η...