Τα συγχαρητήρια της Άννας Μαστοράκου για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε η Εθνική εφήβων στο πόλο

    Ημερομηνία:

    Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική μας ομάδα πόλο των Εφήβων (Κ17) στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Μαγνησία της Τουρίας ήρθε σε μια ξεχωριστή στιγμή, την παραμονή της εορτής της Παναγίας.

    Το γεγονός, μάλιστα, ότι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετείχαν δύο δικά μας παιδιά, ο Σπύρος Λυκούδης και ο Χρήστος Μαυριόπουλος της ΝΕΠ, μας κάνει διπλά και τριπλά υπερήφανους και χαρούμενους.

    Θέλω ολόψυχα να ευχαριστήσω την Εθνική μας ομάδα και προσωπικά αυτά τα δυο παιδιά για τη μεγάλη χαρά που μας έδωσαν και για το ότι κράτησαν ψηλά τη σημαία του πόλο σε διεθνές επίπεδο.

    Πολλά συγχαρητήρια και είμαι σίγουρη ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν και στο μέλλον γιατί ο ναυταθλητισμός είναι στο DNA μας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σύλλογος Ατόμων με Κινητική Αναπηρία: Επίσκεψη στο Αρχαίο Ωδείο Πατρών

    Ο Σύλλογος Ατόμων με Κινητική Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας,...

    Νέας γενιάς απινιδωτές σε δημόσιους χώρους άθλησης εγκαθιστά ο Δήμος Πατρέων

    Στην προμήθεια οκτώ (8) απινιδωτών νέας γενιάς προχώρησε το...

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: Δύο ασθενοφόρα στην Βότση – Πεσμένα άτομα στο έδαφος – φωτο

    Διπλό συμβάν στην οδό Ρήγα φεραίου και Βότση στις...

    Κολοράντο: 18χρονος βρέθηκε νεκρός σε καμινάδα επτά χρόνια μετά την εξαφάνισή του

    Σοκ εξακολουθεί να προκαλεί η υπόθεση του Τζόσουα Μάνταξ, του...