Τα συγχαρητήρια της Άννας Μαστοράκου για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε η Εθνική εφήβων στο πόλο

    Ημερομηνία:

    Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική μας ομάδα πόλο των Εφήβων (Κ17) στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Μαγνησία της Τουρίας ήρθε σε μια ξεχωριστή στιγμή, την παραμονή της εορτής της Παναγίας.

    Το γεγονός, μάλιστα, ότι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετείχαν δύο δικά μας παιδιά, ο Σπύρος Λυκούδης και ο Χρήστος Μαυριόπουλος της ΝΕΠ, μας κάνει διπλά και τριπλά υπερήφανους και χαρούμενους.

    Θέλω ολόψυχα να ευχαριστήσω την Εθνική μας ομάδα και προσωπικά αυτά τα δυο παιδιά για τη μεγάλη χαρά που μας έδωσαν και για το ότι κράτησαν ψηλά τη σημαία του πόλο σε διεθνές επίπεδο.

    Πολλά συγχαρητήρια και είμαι σίγουρη ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν και στο μέλλον γιατί ο ναυταθλητισμός είναι στο DNA μας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Μηνύσεις και σε βάρος αστυνομικών για τον θάνατο Πατρινού επιχειρηματία

    ΤΕΚΝΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ: «Υπάρχουν κενά στον θάνατο του πατέρα μας...

    ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ: Ο δρόμος εγκυμονεί κινδύνους! Σοβαρός ο τραυματισμός του οδηγού στο Θεριανό

    Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταγγέλλει το νέο εργατικό «ατύχημα»,...

    Ιράν: Δημόσια εκτέλεση άνδρα που είχε καταδικασθεί για τον βιασμό δύο γυναικών

    Το Ιράν προχώρησε σήμερα στη δημόσια εκτέλεση ενός άνδρα που είχε καταδικασθεί για...