Τα συγχαρητήρια της Άννας Μαστοράκου για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε η Εθνική εφήβων στο πόλο

    Ημερομηνία:

    Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική μας ομάδα πόλο των Εφήβων (Κ17) στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Μαγνησία της Τουρίας ήρθε σε μια ξεχωριστή στιγμή, την παραμονή της εορτής της Παναγίας.

    Το γεγονός, μάλιστα, ότι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετείχαν δύο δικά μας παιδιά, ο Σπύρος Λυκούδης και ο Χρήστος Μαυριόπουλος της ΝΕΠ, μας κάνει διπλά και τριπλά υπερήφανους και χαρούμενους.

    Θέλω ολόψυχα να ευχαριστήσω την Εθνική μας ομάδα και προσωπικά αυτά τα δυο παιδιά για τη μεγάλη χαρά που μας έδωσαν και για το ότι κράτησαν ψηλά τη σημαία του πόλο σε διεθνές επίπεδο.

    Πολλά συγχαρητήρια και είμαι σίγουρη ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν και στο μέλλον γιατί ο ναυταθλητισμός είναι στο DNA μας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Με αισιοδοξία για τις εκλογές της ΝΔ

    Την ευκαιρία να χαλαρώσουν από τις απαιτήσεις της προεκλογικής...

    Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών ο Ελπιδοφόρος – Πότε θα γίνει η τελετή

    O Aρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος θα αναγορευετεί σε Επίτιμο...

    Τραμπ: Ψέκασε με άρωμα τον πρόεδρο της Συρίας και τους υπουργούς του – ΒΙΝΤΕΟ

    Είναι γνωστό πλέον ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν δυσκολεύεται καθόλου να...

    Κεραμέως: Η Ελλάδα απαντά στη δημογραφική πρόκληση με πολιτικές απασχόλησης για όλες τις ηλικίες

    Τη στρατηγική προσέγγιση της Ελλάδας απέναντι στη δημογραφική μεταμόρφωση...