Ταϊλάνδη: 67χρονος Κινέζος έκανε σεξ σε πεζοδρόμιο με την 35χρονη σύντροφό του – Κινδυνεύουν με φυλάκιση 10 ετών

    Ημερομηνία:

    Στη σύλληψη ενός ζευγαριού Κινέζων επειδή έκανε σεξ σε πεζοδρόμιο της Πατάγια προχώρησαν οι αρχές της Ταϊλάνδης.

    Πρόκειται για τον 67χρονο Oh Zhihang και την 35χρονη σύντροφό του Lin Tingting, τους οποίους εντόπισε ένας άνδρας εταιρείας security, ο οποίος και τους απαθανάτισε.

    Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση εντόπισαν το ζευγάρι στο ξενοδοχείου του και το προσήγαγαν για ανάκριση.

    Μετά τη σύλληψή του, ο 67χρονος Κινέζος υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως ήταν παράνομο να κάνεις δημόσιο σεξ στην Ταϊλάνδη.

    Υποστήριξε ότι είναι φωτογράφος που του αρέσει να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και να τραβάει γυμνές φωτογραφίες σε διάφορες περιοχές λέγοντας «έχω επισκεφθεί αρκετές χώρες και έχω κάνει το ίδιο».

    Οι αρχές της Ταϊλάνδης ανακοινώσαν ότι το ασυγκράτητο ζευγάρι εξέφρασε μεταμέλεια για την πράξη του και ζήτησε «συγγνώμη στον λαό της Ταϊλάνδης και τους αξιωματούχους για τη ζημιά στην εικόνα της Πατάγια».

    Βάσει του δικαίου της Ταϊλάνδης στο ζευγάρι θα επιβληθεί πρόστιμο 130 ευρώ για προσβολή της δημοσίας αιδούς ενώ σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι έχουν δημοσιεύσει τις ερωτικές φωτογραφίες, τότε κινδυνεύουν με φυλάκιση 10 ετών και πρόστιμο 55.000 ευρώ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    5 παραλίες στην Κορινθία -Πεντακάθαρα νερά και απέραντες αμμουδιές

    Ο νομός Κορινθίας προσφέρει πολλές επιλογές για κολύμπι, από τις παραλίες...

    Πώς είναι σήμερα το «κοριτσάκι» του Εξορκιστή

    Μπορεί να έχουν περάσει πέντε δεκαετίες από τότε που...

    Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα έγινε 22 ετών – Η ανάρτηση που έκανε η Μις Κόσμος, δείτε φωτογραφίες

    Μία ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή για την Ειρήνη Σκλήβα,...

    Το μυστήριο για το ταξίδι (ή όχι) του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στην Κεφαλονιά

    Ένα μυστήριο φαίνεται ότι καλύπτει το φημολογούμενο ταξίδι του πρίγκιπα...