Ταϊλάνδη: Πώς ένα τρίχρονο κορίτσι κατάφερε να γλιτώσει από τον μακελάρη του παιδικού σταθμού

    Ημερομηνία:

    Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες για την σφαγή στον παιδικό σταθμό της Ταϊλάνδης με τους 37 νεκρούς, μεταξύ των οποίων 23 παιδιά.

    Ο δράστης, πρώην αστυνομικός, πυροβόλησε και μαχαίρωσε ανήλικους μαθητές αλλά και ενηλίκους που βρίσκονταν στον χώρο και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

    Πώς σώθηκε ένα τρίχρονο κοριτσάκι

    Η μικρή Nong Am βρισκόταν στο δωμάτιο «ύπνου» μαζί με άλλα παιδιά, όταν ο πρώην αστυνομικός , εισέβαλε στην αίθουσα σπάζοντας την πόρτα και σκοτώνοντας στη συνέχεια 37 παιδιά και ενήλικες.

    GLEARNET

    Για καλή του τύχη, το κοριτσάκι κοιμόταν βαθιά, γεγονός που όπως αποδείχθηκε, αποτέλεσε τη σωτηρία της από τη δολοφονική μανία του 34χρονου.

    Η κουβέρτα κάλυπτε το κεφάλι της 3χρονης, ο στυγερός δολοφόνος δεν την πρόσεξε και η μικρή βγήκε χωρίς γρατζουνιά από την αίθουσα.

    Όπως αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ της Daily Mail, η ιστορία της 3χρονης έγινε γνωστή όταν άρχισαν να κυκλοφορούν φωτογραφίες των θυμάτων.

    Μέσα στον πανικό που επικρατούσε και τη στιγμή που έβγαζαν τα νεκρά παιδάκια, εντοπίστηκε η μικρούλα ζωντανή!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέμπη: Νέο εξώδικο στο Υπουργείο Μεταφορών, έστειλαν συγγενείς θυμάτων για την πυρασφάλεια στα βαγόνια των τρένων

    Ορίστηκε η πρώτη τεχνική σύμβουλος από την οικογένεια Ασλανίδη. Πρόκειται...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν το Σάββατο 11 και την Δευτέρα 13-10-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Την  πολυαγαπημένη  μας ΜΑΡΙΑ (χήρα) ΑΝΔΡ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΤΩΝ  88 Κηδεύουμε το Σάββατο...

    Πάτρα: Οι γείτονες έσωσαν γυναίκα στην περιοχή Αγίου Διονυσίου! Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ

    Συναγερμός, σήμανε, το βράδυ της Παρασκευής, στην Πάτρα, έπειτα...