Τάκης Πετρόπουλος: “Μείζον θέμα η ασφαλής λειτουργία των σχολείων”

    Ημερομηνία:

    Στο τραγικό συμβάν στις Σέρρες, όπου ένας 11χρονος μαθητής έχασε τη ζωή του από έκρηξη στο λεβητοστάσιο δημοτικού σχολείου, κατά τη διάρκεια εργασιών, προκαλεί έναν εύλογο προβληματισμό ως προς το αν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας για την πρόκληση ανάλογων περιστατικών και σε άλλα σχολικά συγκροτήματα.

    Ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος είναι κατηγορηματικός σε ό,τι αφορά τα προβλεπόμενα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, στα σχολεία της Πάτρας.

    Φλίγκος

    «Οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και ∆ευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν εργολαβίες για τη συντήρηση των καυστήρων» λέει στη «Γ», επισημαίνοντας: «Όταν διαπιστώνεται βλάβη στον καυστήρα επιδιορθώνεται αμέσως».

    Όπως δε αναφέρει χαρακτηριστικά, πρόσφατα προκλήθηκε βλάβη στον καυστήρα του 21ου Γυμνασίου. Ο υδραυλικός του ∆ήμου πήγε επί τόπου και διαπίστωσε τη βλάβη, η οποία επι- διορθώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

    «Σε κάθε περίπτωση, τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας». Πάντως, ο ίδιος θέτει τη συνολική διάσταση της ασφαλούς λειτουργίας των σχολείων, τονίζοντας τα εξής: «Το ζήτημα της απολύτου ασφαλούς λειτουργίας των σχολείων είναι τεράστιο και εξαρτάται από την οικονομική ευρωστία των ∆ήμων και την κρατική χρηματοδότηση».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο θρυλικός Μάικ Τάισον με μπλούζα του Παναθηναϊκού!

    Ο Μάικ Τάισον με μπλούζα του Παναθηναϊκού γίνεται; Κι...

    Έρικα Θανοπούλου: Από την Πάτρα… στον Παναθηναϊκό!

    Το όνειρό της έγινε πραγματικότητα! Η Έρικα Θανόπουλου, τερματοφύλακας του...

    Αχαϊα – δείτε φωτό και βίντεο: Εκανε πρόταση γάμου στην βασίλισσά του πάνω σε άμαξα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%87%ce%b1%cf%8a%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%86%cf%89%cf%84%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b5%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%cf%80%cf%81%cf%8c/

    Παναχαϊκή: Καλεί την Πάτρα σε στήριξη: «Όλοι μαζί στον Αγώνα Διαρκείας»

    Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρεται...