Telegraph: Η Βρετανία θα χαρακτηρίσει «τρομοκρατική» οργάνωση τους Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν

    Ημερομηνία:

    Η Βρετανία θα χαρακτηρίσει επίσημα τους Φρουρούς της Επανάστασης —επίλεκτο σώμα του ιρανικού στρατού, μέλη του οποίου φέρονται να συνέλαβαν τελευταία επτά πρόσωπα συνδεόμενα με το Ηνωμένο Βασίλειο εξαιτίας των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στο Ιράν— «τρομοκρατική» οργάνωση, ανέφερε χθες Δευτέρα η εφημερίδα The Telegraph, επικαλούμενη πηγές που δεν κατονόμασε.

    Φλίγκος

    Την κίνηση, που αναμένεται να ανακοινωθεί «εντός εβδομάδων», κατά το ρεπορτάζ της εφημερίδας, υποστηρίζουν ο υφυπουργός Ασφαλείας Τομ Τούγκενχατ και η υπουργός Εσωτερικών Σουέλα Μπρέιβερμαν.

    ICECAP

    Η απόφαση θα σήμαινε πως το Λονδίνο θα θεωρεί εφεξής παράνομο να ανήκει κανείς στο σώμα, να συμμετέχει σε δραστηριότητές του, ή να φέρει τον λογότυπό του δημόσια.

    Το υπουργείο Εσωτερικών δεν απάντησε αμέσως όταν το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς του ζήτησε να σχολιάσει το δημοσίευμα της Telegraph.

    Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ αξίωσε την περασμένη Τετάρτη οι αρχές του Ιράν να σταματήσουν να συλλαμβάνουν ανθρώπους με διπλή υπηκοότητα, επιμένοντας στο ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σαν πιόνια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Διοργάνωση επιστημονικής εκδήλωσης από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πάτρας

    Ο Σύλλογός μας στα πλαίσια των αποφάσεών του ανοίγει...

    13η Ποδηλατική Βόλτα Πανεπιστημίου Πατρών «Πάμε με Ποδήλατο»

    Κυριακή 18 Μαΐου 2025, ώρα 12:00 το μεσημέρι (εκκίνηση...

    ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ! Αναβιώνει η τραγωδία με θύμα την Δώρα

    Μετά από αρκετές αναβολές, ξεκινά σήμερα Δευτέρα στο Τριμελές...

    Τρίτος ο ΠΑΟΚ, 1-0 την ΑΕΚ στην Τούμπα – Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι αιωνίων

    Τίτλοι τέλους έπεσαν το βράδυ της Κυριακής στα playoffs...